Το μήνυμα ότι στις 21 Μαΐου η Νέα Δημοκρατία θα λάβει ισχυρή εντολή για να συνεχίσει

το έργο που ξεκίνησε, δίνοντας οριστικό τέλος στις συζητήσεις για κυβερνήσεις ηττημένων ή συνεργασίες χωρίς προσανατολισμό έδωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σε μεγάλη συγκέντρωση χθες στην Αγία Βαρβάρα, παρουσία του Δημάρχου της πόλης Λάμπρου Μίχου. 

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, δήλωσε υπερήφανος για τη δουλειά που έγινε στο Υπουργείο Εξωτερικών την τελευταία τετραετία, η οποία έκανε την Ελλάδα πρωταγωνιστή των ευρωπαϊκών εξελίξεων, με δυνατή φωνή και ισχυρή διεθνή παρουσία.

Υπογράμμισε ακόμη ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εκπλήρωσε όλες τις προεκλογικές της δεσμεύσεις μέσα σε πρωτοφανείς παγκόσμιες κρίσεις. Μείωσε της ανεργία, αύξησε τον κατώτατο μισθό, μείωσε τη φορολογία και αύξησε τις επενδύσεις. «Αύριο έχουμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα για την υγεία, την παιδεία, την εργασία» τόνισε.

Καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο, δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα στην Αγία Βαρβάρα, ακόμα πιο ισχυρά, ακόμα πιο δυνατά στο μέλλον. «Τη σχέση τιμής που έχουμε δεν πρόκειται να την προδώσω ποτέ!» είπε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι «στόχος μας είναι να κάνουμε γαλάζια τη Δυτική Αθήνα». 

Με θερμά λόγια για τον κ. Βαρβιτσιώτη μίλησε ο κ. Μίχος, ο οποίος χαρακτήρισε τον Yπουργό «δικό μας άνθρωπο», ο οποίος «αποδείχθηκε πολύ χρήσιμος συνεργάτης της δημοτικής αρχής», δηλώνοντας πάντα παρών και πάντα στο πλευρό του Δήμου στις διεκδικήσεις του από την κυβέρνηση. Ευχήθηκε, κατά τον χαιρετισμό του, στον κ. Βαρβιτσιώτη να αναλάβει και πάλι υπουργικά καθήκοντα μετά τις εκλογές ώστε να συνεχίσουν από κοινού τη συνεργασία για τη βελτίωση της πόλης. Από την πλευρά του, ο κ. Βαρβιτσιώτης εξήρε το έργο του δημάρχου, λέγοντας πως είναι ένας άνθρωπος ο οποίος εργάζεται για τα προβλήματα της πόλης ανεξαρτήτως κόμματος και χρώματος.

Τέλος, ο Αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Γιάννης Πουλάκης, ο οποίος ήταν και ο οικοδεσπότης της μεγάλης συγκέντρωσης, τόνισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναδειχθεί εκ νέου Πρωθυπουργός και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης πρώτος στον Δυτικό Τομέα.