Κύριε πρόεδρε, υποβάλαμε, 11 Δημοτικοί Σύμβουλοι, αίτημα για σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο και το πνεύμα του νόμου, με σκοπό να

συζητηθεί το πρόβλημα που δημιουργεί η δημοτική αρχή σε 27 εργαζόμενους του Δήμου. Το αίτημα ήταν σαφές. Να γίνει η συνεδρίαση με φυσική παρουσία των Δημοτικών Συμβούλων και με παρουσία εκπροσώπων των εργαζομένων και των φορέων της πόλης. Δεν υποβάλαμε αίτημα για να γίνει δια περιφοράς συνεδρίαση, να καταγράψετε με μηνύματα, μέσω διαδικτύου, απόψεις και να επικυρώσετε ειλημμένη απόφαση. Ζητήσαμε να γίνει συνεδρίαση στο φως. Για να αναπτυχθεί γνήσιος διάλογος. Για να μην κρύβετε ο καθένας στο παραβάν της ανωνυμίας του διαδικτύου και να αναλάβει τις ευθύνες του. Μην επικαλείστε τους περιορισμούς του κορονοϊού επειδή φοβάστε, ως δημοτική αρχή, τη δημόσια τοποθέτηση. Υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε τη συνεδρίαση στο κινηματοθέατρο «Γιάννης Ρίτσος» ή στον ανοικτό κινηματογράφο «Πάνθεον». Λύσεις υπάρχουν. Αξιοποιήστε τες. Θέληση και δύναμη απαιτείται. Φτάνει πια η υποβάθμιση. Μην ευτελίζετε τους θεσμούς και τις δημοκρατικές διαδικασίες. Για την παράταξη «Αγία Βαρβάρα ΔΥΝΑΤΉ ΠΌΛΗ» Μιχάλης Γιάγκας. Δημοτικός σύμβουλος.

ΥΓ. Εάν επιμείνετε στην δια περιφοράς συνεδρίαση, την Τρίτη 7/7/20, είναι σαφές ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε, αμφισβητώντας τη νομιμότητα σύγκλισης.