Σε κάθε γωνιά της Δυτικής Αθήνας και με πρωτοφανή αποδοχή από τους πολίτες,

συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία, ο υποψήφιος Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στο Δυτικό Τομέα Αθήνας (Β2) Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Την Δευτέρα 8/5/2023 στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας, πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην ομιλία του, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Αναψυκτήριο «Σιντριβάνι». Χαιρετισμό απεύθυναν οι συνυποψήφιες του κ. Χρυσοχοΐδη, Είρήνη Μακρίδου - Καραπιδάκη, Μαριάννα Τουμαζάτου και Ισμήνη Λαζαροπούλου.  Επίσης το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Λάμπρος Μίχος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων της πόλης.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συνομίλησε με τους πολίτες και απάντησε σε ερωτήσεις τους, ενώ στην ομιλία του, αναφέρθηκε στην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου τονίζοντας:

«Στις εκλογές της 21ης Μαΐου δεν αποφασίζουμε απλώς για την επόμενη κυβέρνηση, αποφασίζουμε για την επόμενη μέρα της πατρίδας μας. Βάζοντας πάντα, πάνω από όλα, το κοινό καλό, βάζοντας, πάνω από όλα, το συμφέρον της πατρίδας και μπροστά σε αυτό, τίποτα δεν έχει σημασία, ούτε το προσωπικό όφελος ούτε τα κομματικά ή τα μικροκομματικά οφέλη. Η Ελλάδα πάνω από όλα! Στις 21 Μαΐου ζητάμε ισχυρή εντολή για να δώσουμε συνέχεια σε όσα πετύχαμε μαζί. Είμαστε περισσότερο έτοιμοι να συνεχίσουμε τη σταθερή, ανοιχτή στο μέλλον πορεία της πατρίδας μας».