Σύμφωνα πάντα με έγκυρες πληροφορίες, ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος προχώρησε στον ορισμό Αντιδημάρχων και το μόνο που μένει, είναι η επίσημη ανακοίνωσή τους.

Αυτή την φορά ο Δήμαρχος Ιλίου, επέλεξε να ανανεώσει ριζικά το σχήμα των Αντιδημάρχων και να αξιοποιήσει Δημοτικούς Συμβούλους που έχουν δείξει σοβαρά δείγματα γραφής κατά το παρελθόν. Με  μια πρώτη ματιά, δείχνει αξιόλογο το σχήμα που επέλεξε ο κ. Ζενέτος για να ηγηθεί στις Αντιδημαρχίες του Δήμου Ιλίου, το οποίο φαίνεται ότι έχει όρεξη για δουλειά και είναι ικανό να σταθεί δίπλα στον Δημότη.

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ιλίου

Ανδριάνα Αλεβίζου : Αντιδήμαρχος Οικονομικών Διοίκησης & ΚΕΠ

Παναγιώτα Μηλιώνη : Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος

Δημήτρης Βασιλόπουλος : Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών

Γιώργος Φερεντίνος : Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

Γιώργος Φραγκάκης : Αντιδήμαρχος Πολιτισμού

Άρης Τσιμόγιαννης : Αντιδήμαρχος Αθλητισμού

Η Ανδριάνα Αλεβίζου, γνωστή για τον δυναμισμό και την κατάρτισή της, ανέλαβε τον δύσκολο τομέα των Οικονομικών. Γεγονός είναι, με ότι έχει καταπιαστεί τα έχει καταφέρει με επιτυχία

Η καθαριότητα του Δήμου Ιλίου, πέρασε για πρώτη φορά σε γυναικεία χέρια και συγκεκριμένα στην Παναγιώτα Μηλιώνη η οποία είναι Πολιτικός Μηχανικός και εκλέγεται επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ιλίου. Πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει, επειδή πλέον η δύσκολη υπόθεση της διαχείρισης των απορριμμάτων και του περιβάλλοντος (όπως γνωρίζουμε πολύ καλά), είναι πολυσύνθετο θέμα και στην πλειοψηφία το χειρίζονται άνθρωποι από τον χώρο των Πολιτικών Μηχανικών.

Ο Δημήτρης Βασιλόπουλος, ορίστηκε Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, ενώ στην προηγούμενη διοίκηση ασκούσε τα καθήκοντα Αντιδημάρχου Πολιτισμού και ομολογουμένως τα είχε πάει πολύ καλά.

Ο Γιώργος Φερεντίνος, πρώην Πρόεδρος της ΔΕΚΤΕ Ιλίου ορίστηκε Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιλίου. Ένας τομέας που τον κατέχει καλά καθώς είναι Πολιτικός Μηχανικός, έχει εμπειρία και το αντικείμενο της εργασίας και των σπουδών του, έχει σχέση με το πόστο που ανέλαβε στο Δήμο Ιλίου.

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, αναλαμβάνει ο Γιώργος Φραγκάκης, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει θεολογικές και φιλολογικές σπουδές και μεταπτυχιακά στην λαογραφία στο ε.κ.π.α.. Επίσης  διδάσκει ελληνικούς χορούς σε δήμους και πολιτιστικούς φορείς σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Θεωρητικά θα τα πάει πολύ καλά, επειδή ο Γιώργος Φραγκάκης, έχει μεγαλώσει στα πολιτιστικά και έχει δώσει πολλά δείγματα γραφής στον συγκεκριμένο τομέα.

Ο Άρης Τσιμόγιαννης, ορίστηκε Αντιδήμαρχος Αθλητισμού.  Συμμετείχε και στήριξε από την ίδρυση τους τις πολιτιστικές ομάδες του Ιλίου «Πολιτιστική ομάδα»,«Καλλιτεχνικό καφενείο», «Καφενείο Τεχνών», «Καλλίχωρον», «Μουσικό Στέκι Ιλίου» και «Ilion Rock Live». Επίσης διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του ΔΗΚΕΠΑ Ιλίου με ουσιαστική συμμετοχή στη δημιουργία πολιτιστικών δράσεων κι εκδηλώσεων, ενώ είναι μέλος του Δ. Σ του Α.Ο. Ιάσων Ιλίου.

 

Το «Pitsounicity.gr» εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους.