Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν, ότι ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος με γνώμονα πάντα το συμφέρον των πολιτών και του Δήμου, κατέληξε και αποφάσισε

για τους 6 νέους Αντιδημάρχους.  Ανάμεσά τους, Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Διοίκησης και ΚΕΠ, ορίστηκε η Ανδριάνα Αλεβίζου. Δυναμική, εργατική και έμπειρη παρουσία, αφού στο παρελθόν τα έχει καταφέρει με επιτυχία σε όποιο πόστο τοποθετήθηκε από τον Δήμαρχο Ιλίου. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο των οικονομικών που αναλαμβάνει.

Το πλούσιο βιογραφικό της Ανδριάνας Αλεβίζου

Είναι Φιλόλογος και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Γλωσσολογία και σπουδές στα Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει ειδίκευση σε θέματα οικονομίας και διοίκησης με μεταπτυχιακές σπουδές στη Δημόσια Πολιτική και Διοίκηση (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) καθώς και σε θέματα πολιτικής θεωρίας ενώ έχει αποκτήσει  και μεταπτυχιακό δίπλωμα στις Πολιτικές Επιστήμες (ΕΚΠΑ).

Σε προηγούμενες θητείες της η κ. Αλεβίζου, έχει  διατελέσει πάντα με επιτυχία, Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου, συμμετείχε ως τακτικό μέλος στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ιλίου,  Πρόεδρος της Επιτροπής Επίλυσης με συμβιβασμό των φορολογικών διαφορών, Πρόεδρος της Επιτροπής Επιθεώρησης Κινηματοθεάτρων,  τακτικό μέλος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και αναπληρωματικό μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και  εκπρόσωπος του Δήμου Ιλίου  στον Ε.Ο.Ε.Σ. ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ.