Μια δραστήρια, νέα, κοινωνικά ευαίσθητη, δυναμική και αξιόλογη υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του επικεφαλής Αντώνη Κακούρη

στο Ίλιον.  Πρόκειται για την Χριστίνα Μανέτα που όπως δήλωσε η ίδια, συμφώνησε να είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του κ.  Κακούρη, στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Η δήλωση της Χριστίνας Μανέτα για την υποψηφιότητά της : «Με σεβασμό στην κοινωνία του Ιλίου, υπεύθυνα και με όρεξη για δουλειά, δέχθηκα την πρόταση να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του επικεφαλής κ. Κακούρη, επειδή θέλω να προσφέρω και εγώ μαζί με τους συνυποψηφίους μου, στην ενίσχυση του έργου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην περιοχή που μεγάλωσα.  Προσωπικά, με χαροποιεί ιδιαίτερα και αντιλαμβάνομαι, ότι σε αυτή την προσπάθεια, έρχονται να συμβάλλουν μαζί με τα έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της παράταξης, νέα και δραστήρια μέλη της κοινωνίας του Ιλίου με όρεξη και όραμα, με νέες ιδέες και ενθουσιασμό για το αύριο του τόπου μας».

Η Χριστίνα Μανέτα είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αιγαίου του τμήματος Πολιτιστική Τεχνολογία και Επικοινωνία - Οπτικοακουστική Κατεύθυνση. Γνωρίζει άπταιστα τρεις γλώσσες (Αγγλικά - Γαλλικά - Ιταλικά) ασχολείται με το Personal training ενώ είναι και δασκάλα χορού.