Του Αντ. Δεωνά :

Παρών ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος στην εκδήλωση της Περιφέρειας  με θέμα «Το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων» με κεντρικό ομιλητή τον Περιφερειάρχη Αττικής

Γιώργο Πατούλη. Ο κ. Ζενέτος είχε την ευκαιρία να πάρει τον λόγο και να θέσει σοβαρά ερωτήματα και προτάσεις για το θέμα των απορριμμάτων και της ανακύκλωσης. Επίσης στα πλαίσια της εκδήλωσης, συναντήθηκε με πολλούς Δημάρχους και Αντιδημάρχους όπου αντάλαξε απόψεις γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα. Σε ερώτηση για το πως είδε και τι αποκόμισε από την σημερινή εκδήλωση, απάντησε τα εξής :

«Ακούστηκαν πολλές προτάσεις και πολλά προβλήματα που έχουν να κάνουν με το σοβαρό θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Αυτό όμως σίγουρα είναι ένα θετικό πρώτο βήμα και βέβαια θα δούμε στην πορεία πως θα πάνε τα πράγματα σε σχέση με το όλο ζήτημα. Γεγονός είναι, ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε κάνει νηπιακά βήματα στον τομέα της ανακύκλωσης. Τα προβλήματα που έχουν οι Δήμοι όπως ακούσατε όλοι, είναι πολλά και πάρα πολύ σοβαρά. Υπάρχουν προβλήματα υποδομών που αφορούν τους χαρακτηρισμούς των χώρων, των πράσινων σημείων κλπ. Εν πάση περιπτώσει, αυτή την φορά φαίνεται ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό δρόμο».