Συνεχίζονται οι συγκεντρώσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Ιλίου

γειτονιά τη γειτονιά για να φτάσει παντού το μήνυμα της πραγματικής αλλαγης στο δήμο μας, για μια πόλη και μια δημοτική αρχή που έχει μπροστά τις ανάγκες των πολλών και όχι τα κέρδη και τα συμφέροντα των λίγων!

Στις συγκεντρώσεις αναδείχτηκε πως το κεντρικό δίλλημα των επερχόμενων δημοτικών και περειφερειακών εκλογών είναι: "Ή ο κυβερνητικός δήμαρχος Ζενέτος και ο νεοδημοκράτης περιφερειάρχης ή οι αγωνιστές της Λαϊκής Συσπείρωσης που αποτελεί το μοναδικό αντίπαλο δέος στην εφαρμοζόμενη πολιτική στο δήμο και την Περιφέρεια! Γιατί όσο κι να ψάξεις τις διαφορές των άλλων, θα δεις πως είναι πάρα πολλά που τους ενώνουν. Γι' αυτό και οι μεταγραφές μεταξύ τους είναι πια τόσο συχνό φαινόμενο".

 Την Κυριακή 19/9 το πρωί πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στη Ζ. Πηγή με ομιλητές το Νίκο Σταματόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο και το Νίκο Τριανταφύλλου, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο στο δυτικό τομέα.

Οι ομιλητές τόνισαν την ανάγκη να λυθούν επιτέλους τα μεγάλα χρονίζοντα προβλήματα της γειτονιάς και να ανατραπεί η πολιτική της δημοτικής αρχής που έχει αφήσει τις γειτονιές στην εγκατάληψη. Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκαν στην ανάγκη για πρόσθετα έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης, για ενίσχυση του ΙΚΑ της περιοχής με γιατρούς και προσωπικό, για νέο νεκροταφείο και αξιοποίηση του υπάρχοντος χώρου ως χώρο πρασίνου κ.α. 

 Το απόγευμα της ίδιας μέρας μαζική συγκέντρωση έγινε και στην γειτονιά της Παλατιανής. Ομιλητές ήταν ο Νίκος Σταματόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Ιλίου, η Μαρία Φιλανταράκη, υποψήφια περιφρειακή σύμβουλος στον δυτικό τομέα και ο Νίκος Ζέρβας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ιλίου.

Και σε αυτή τη συγκέντρωση μπήκαν στο επίκεντρο οι θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για τα οξυμμένα προβλήματα της περιοχής και όλου του δήμου που πρέπει να λυθούν. Όπως για παράδειγμα τα οξυμμένα προβλήματα των σχολείων που στην πλειοψηφία τους είναι παλιά κτίρια (συντήρηση, προσεισμικός έλεγχος, πυρασφάλεια, ασφάλεια διαβάσεων, σχολικοί φύλακες κ.α.), της λεωφορειακής γραμμής, της ανάγκης να ζωντανέψει η γειτονιά με όχημα τον πολιτισμό κ.α. 

 Η 3η κατά σειρά συγκέντρωση πραγματοποιηθηκε στην πλατεία στο Ρίμινι με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου. Ομιλητές ήταν ο Νίκος Σταματόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Ιλίου και ο Νίκος Τριανταφύλλου, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον δυτικό τομέα.

Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκαν στην ανάγκη για ενίσχυση του Πάρκου Τρίτση με χρηματοδότηση και προσωπικό, για δημιουργία νέας παιδικής χαράς στην περιοχή αφού η μοναδική στο Άλσος καλύπτει μια τεράστια έκταση, στην ανάγκη άμεσης διαμόρφωσης του ρέματος της Φλέβας ως χώρο αναψυχής για το λαό κ.α. 

Τις επόμενες μέρες θα συνεχιστούν οι συγκεντρώσεις και στις υπόλοιπες γειτονιές του δήμου

Συνεχίζουμε δυνατά με το λαό του Ιλίου στον αγώνα για τις κρίσιμες και ζωτικές μας ανάγκες!