Αλληλέγγυος για άλλη μια φορά ο Δήμος Περιστερίου, προχώρησε σε δωρεά πριν λίγες μέρες,

ενός απορριμματοφόρου στον Δήμο Ληξουρίου. Σύμφωνα με δήλωση της Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος Μαίρης Τσιώτα, «ο Δήμος Περιστερίου και στο παρελθόν έχει δείξει την ανάλογη έμπρακτη αλληλεγγύη κάνοντας δωρεά απορριμματοφόρων σε Δήμους που το έχουν πραγματικά ανάγκη».

Ο Δήμος Ληξουρίου με την σειρά του, απέστειλε δελτίο τύπου στα ΜΜΕ, όπου ευχαριστεί δημόσια τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Μαίρη Τσιώτα και τον προϊστάμενο του Τμήματος Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων Τάσο Γαβαθά.

 Ακολουθεί το ευχαριστήριο δελτίο τύπου του Δήμου Ληξουρίου

Σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση και έγινε η παραλαβή του απορριμματοφόρου που έκανε δωρεά στο Δήμο μας ο Δήμος Περιστερίου.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Μαρκέτος αφού υπέγραψε με τη συνάδελφο Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κυρία Μαίρη Τσιώτα τα έγγραφα της μεταβίβασης στη συνέχεια παρέλαβε το απορριμματοφόρο από τον προϊστάμενο του Τμήματος Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων κ. Τάσο Γαβαθά.

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο Περιστερίου και καλό φίλο Ανδρέα Παχατουρίδη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας , την Αντιδήμαρχο κυρία Μαίρη Τσιώτα για τη συνεχή συνεργασία και το ενδιαφέρον που έδειξε να ολοκληρωθεί η διαδικασία καθώς και τον προϊστάμενο του τμήματος διαχείρισης και συντήρησης οχημάτων για την άριστη δουλειά που κάνει στον τομέα του , κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα στο όχημα που παραλάβαμε.

Άλλο ένα σημαντικό εργαλείο προστίθεται στον τομέα της καθαριότητας για το Δήμο Ληξουρίου.