Τελικά, κανείς δεν φαίνεται να γλιτώνει από τον Κορονοϊό και αργά ή γρήγορα, θα τον επισκεφθεί.

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Περιστερίου Αλέξης Σταυρούλιας. Νωρίτερα με ανάρτηση του στο προσωπικό του ιστολόγιο ο κ. Σταυρούλιας ανέφερε, «όντας εμβολιασμένος και με την Τρίτη δόση εμβολίου, βρίσκομαι στην 7η μέρα της ασθένειας μου και σε αρκετά καλή κατάσταση». Πάντως, ένα είναι σίγουρο. Όποιος έχει εμβολιασθεί, γλιτώνει τα χειρότερα.

Αλέξης Σταυρούλιας : Αγαπητές/οι συμπολίτισσές, συμπολίτες, συνάδελφοι και συνεργάτες, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, για αυτή την Άγια μέρα. Εύχομαι τα Αγια Θεοφάνεια να φωτίσουν τις Ψυχές και τις Καρδιές μας και να σηματοδοτήσουν το τέλος αυτής της Πανδημίας που τόσο μας ταλαιπωρεί. Δυστυχώς η ταχύτατη εξάπλωση της, φαίνεται να μπαίνει σε κάθε σπίτι και να προκαλεί σε όλους μας ανησυχία και δυσάρεστα συναισθήματα. Βρίσκομαι και εγώ στην δυσάρεστη θέση, να είμαι ένας από τους χιλιάδες συμπολίτες μας, που προσβλήθηκα από τον COVID_19 . Σεβόμενος απόλυτα την επιστήμη και τηρώντας πιστά όλες της υγειονομικές οδηγίες, όντας εμβολιασμένος και με την Τρίτη δόση εμβολίου, βρίσκομαι στην 7η μέρα της ασθένειας μου και σε αρκετά καλή κατάσταση. Η υποχρέωση μου, να σεβαστώ και τηρήσω απόλυτα τους υγειονομικούς κανόνες και έχοντας ως κύριο γνώμονα την ασφάλεια της Δημόσιας Υγείας, μου επιβάλουν να απέχω για λίγες μέρες ακόμα , από τα καθήκοντά μου , τόσο τα επαγγελματικά, όσο και τα Δημοτικά.

Εύχομαι και ελπίζω να κερδίσουμε ξανά ελεύθεροι και με ασφάλεια τις ζωές μας. Καλή Φώτιση με Υγεία, στις ζωές όλων μας!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!