Έχει κάθε λόγο να υπερηφανεύεται και να είναι χαρούμενη η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Δήμου Περιστερίου  Μαίρη Τσιώτα, για τις επιδόσεις

στην καθαριότητα και στην προστασία του περιβάλλοντος από όλους τους εργαζόμενους της υπηρεσίας στην οποία προΐστατο.  Σήμερα όμως, είναι μια ιδιαίτερη μέρα για την ίδια και έχει έναν λόγο παραπάνω να είναι χαρούμενη, επειδή το πρώτο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Συλλογής Βιοαποβλήτων, πήρε «σάρκα και οστά» στο Δήμο Περιστερίου.

Ακολουθεί δήλωση της κ. Τσιώτα στο «pitsounicity.gr» για το συγκεκριμένο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα

Μ. Τσιώτα : Είναι μια όμορφη μέρα σήμερα για τον Δήμο Περιστερίου και ειδικά για την διεύθυνση Περιβάλλοντος γιατί υπερηφανευόμαστε να λέμε ότι το πρώτο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Συλλογής Βιοαποβλήτων, έχει γίνει πλέον πραγματικότητα στον Δήμο Περιστερίου. Δυο απορριμματοφόρα αποκομιδής βιοαποβλήτων, δυο κινητά πράσινα σημεία, πλήθος κάδων και σακούλες, συνοδεύουν το πρόγραμμα μας και πραγματικά θεωρούμε και βλέποντας με αισιοδοξία τα πράγματα,  μέχρι τέλους του 2021 ο Δήμος Περιστερίου θα έχει απλώσει παντού τον καφέ κάδο. Είναι μια διαδικασία δύσκολη, όμως δεν σταματάμε να είμαστε αισιόδοξοι και πέρα από τις δυσκολίες των ημερών, εμείς επιμένουμε ότι το περιβάλλον είναι πρώτη προτεραιότητα για όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα για την πόλη μας.