Απίστευτο κι όμως αληθινό! Είχε χρόνια στο Περιστέρι να γίνει τέτοιου μεγέθους συγκέντρωση, υποψήφιου Βουλευτή.

Ο χώρος  της κεντρικής αίθουσας όπου γινόταν η ομιλία, τόσο ο προθάλαμος, όσο και ο προαύλιος χώρος, ήταν ασφυκτικά γεμάτοι. 
Πολύ ζεστή υποδοχή στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη επιφύλαξαν οι πολίτες στο Περιστέρι, με το  Εκθεσιακό Συνεδριακό Κέντρο, να «βουλιάζει» από κόσμο. Πολίτες κάθε ηλικίας κρατώντας Ελληνικές σημαίες συγκεντρώθηκαν για να ακούσουν την προεκλογική ομιλία του Υποψήφιου Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ο οποίος με την σειρά του, τους χαιρέτησε θερμά.  

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν για να ακούσουν την ομιλία και να συγχαρούν τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού Σταύρος Τσίρμπας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου Άρης Πανόπουλος, οι υποψήφιοι Βουλευτές Ν.Δ Δυτικού Τομέα, Τάσος Καλιάφας, Ειρήνη Καραπιδάκη, Ρούλα Κουσκουρή, Μαριάνα Τουμαζάτου και Χρύσα Αστρινάκη. Επίσης το παρών έδωσαν, Αντιπεριφερειάρχες, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων - συλλόγων, πολλοί αστυνομικοί εν ενεργεία, όπως και απόστρατοι γενικά των σωμάτων ασφαλείας. 

Ο κ. Χρυσοχοΐδης ενθουσιασμένος, ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας:  «Αυτή η σημερινή συγκέντρωση θα μείνει στην ιστορία. Είναι η απάντηση των πολιτών του Περιστερίου για ασφάλεια, ενότητα, πρόοδο, δημοκρατία. Η απάντηση για μια ισχυρή, ασφαλή, αυτοδύναμη Ελλάδα. Είναι η απάντηση απέναντι στο ξεθεμέλιωμα των κατακτήσεων και την επιστροφή στην ανασφάλεια, την αβεβαιότητα, την οικονομική και κοινωνική καθυστέρηση. Αυτό σήμερα λαέ του Περιστερίου είναι γιορτή, είναι πανηγύρι, είναι μυσταγωγία της δημοκρατίας και της νίκης. Είναι πολλές φορές φτωχά τα λόγια για να μπορέσει κανείς να εκφράσει τα αισθήματα του. Αλλά θα μου το επιτρέψετε. Η αποψινή συγκέντρωση αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες στην δική μου διαδρομή αλλά και στην ιστορία της δυτικής Αθήνας. Με έκπληξη και θαυμασμό πριν λίγους μήνες σ αυτή τη αίθουσα έζησα μια μεγαλειώδη συγκέντρωση του δημάρχου μας Ανδρεά Παχατουρίδη και πραγματικά ένιωσα τι σημαίνει αγάπη, εμπιστοσύνη στον πολιτικό.»

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την μεγαλειώδη συγκέντρωση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.