Πάνω από 1.000 άτομα έδωσαν ηχηρό «παρών» στην προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου Βουλευτή της ΝΔ Τάσου Καλλιάφα.

Τελικά μικρός αποδείχθηκε ο χώρος του καφέ στο Άλσος Περιστερίου κατά τη χθεσινή κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία Β2 Δυτικού Τομέα Τάσου Καλλιάφα.  Πριν ακόμη την έναρξη της εκδήλωσης, συγγενείς, φίλοι, μέλη και στελέχη του υποψήφιου Βουλευτή, γέμισαν τον ανοιχτό χώρο του καφέ «Το Άλσος Της Πόλης» δίνοντας παλμό και «αέρα» νίκης για την 21η Μαΐου. 

Τον Τάσο Καλιάφα, αρχικά, προλόγισαν με σειρά, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Μαίρη Τσιώτα - Μάρκου και ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στον πρόλογό του ο κ. Παχατουρίδης, τόνισε επανειλημμένα, ότι ο Τάσος Καλλιάφας, είναι ένας από εμάς!

Στη συνέχεια ανεβαίνοντας στο βήμα, ο Τάσος Καλλιάφας, ευχαρίστησε θερμά όλους όσους βρέθηκαν στο πλάι του, και εξέφρασε την αυτοπεποίθησή του για την αυτοδύναμη επανεκλογή της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εκλογές ενώ τόνισε λέγοντας, πως η «χώρα δεν πρέπει να πάει πίσω με κυβερνήσεις ηττημένων, με κυβερνήσεις ειδικού σκοπού», αλλά μόνο μπροστά.  Επίσης, θύμισε την κατάσταση της χώρας, όπως την παρέλαβε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη του 2019, και αναφέρθηκε στις τεράστιες προσπάθειες που καταβλήθηκαν ώστε να ανασυνταχθεί η χώρα και όλοι οι τομείς της πολιτικής.

«Αν με πάρετε τηλέφωνο, θα σας απαντήσω. Αν μου πείτε το πρόβλημά σας, θα το ακούσω με σεβασμό και προσοχή, και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να λυθεί. Αυτό έκανα ως Δημοτικός Σύμβουλος πλάι στον Δήμαρχο μας Ανδρέα Παχατουρίδη και αυτό θα συνεχίσω να κάνω αν μου δώσετε την εντολή, την Κυριακή στις 21 Μαΐου » είπε, κατά την διάρκεια της ομιλίας του. 

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Καλλιάφας είπε εμφανώς συγκινημένος και ευχόμενος, η 21 Μαΐου να είναι μία μέρα γιορτινή τόσο για τη Δυτική Αθήνα, όσο και για όλη την Ελλάδα! «Η Δυτική Αθήνα είναι στο κέντρο της καρδιάς μου, ονομάζομαι Τάσος Καλλιάφας, είμαι ένας από εσάς και διεκδικώ την ψήφο σας».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, οι Αντιδήμαρχοι και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Περιστερίου, υποψήφιοι Βουλευτές, Αυτοδιοικητικοί από όλους τους Δήμους της Δυτικής Αθήνας, Πρόεδροι ΔΗΜ.Τ.Ο,  ο Πρόεδρος και εκπρόσωποι της Δ.Ε.Ε.Π και επίσης, εκπρόσωποι φορέων - συλλόγων. 

Ακολουθούν περισσότερα φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση.