Προφητική αποδείχτηκε η επιστολή από την υπάλληλο της ΔΟΥ Περιστερίου και Δημοτική Σύμβουλο Περιστερίου Μαρία Αεράκη,

με αποδέκτες  τον προϊστάμενο της ΔΟΥ Περιστερίου, τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ και τον Διοικητή της ΑΑΔΕ. Όλα αυτά, δυο ημέρες πριν γίνει γνωστό το θετικό κρούσμα COVID-19  του διευθυντή της υπηρεσίας στη συγκεκριμένη υπηρεσία.
Ακολουθεί η επιστολή

Αναλυτικά η επιστολή

“Ήταν τέτοια η επιμονή και η αδιαλλαξία του Προϊσταμένου, σε όσα προηγουμένως προσπάθησα προφορικά να του επισημάνω, ήταν τέτοια η αδιαφορία του σε όσα τον εκλιπαρούσα να αντιληφθεί ανθρώπινα και συναδελφικά, ώστε να διορθωθούν τα κακώς κείμενα που είχε αυθαίρετα επιλέξει , που για μένα προσωπικά ήταν θέμα χρόνου να συμβεί αυτό που φοβόμασταν όλοι κ δυστυχώς επαληθεύτηκα 2 μόλις μέρες μετά!

Η παραπάνω επιστολή μου δεν σχετίζεται βεβαίως με το γεγονός ότι νόσησε ο ίδιος, είναι όμως ένα δείγμα, του πως λειτουργεί ένας προϊστάμενος που ασκεί διοίκηση, σε καμία όμως περίπτωση δεν μπαίνει σε διαδικασία διαλόγου με κανέναν από τους υπαλλήλους!

Βλέπετε υπάρχουν Προϊστάμενοι που κάνουν τα πάντα για τους υπαλλήλους, όπως εκείνος της ΔΟΥ Κοζάνης που έπεσε πάνω στον εγκληματία που κομμάτιαζε με το τσεκούρι τους συναδέλφους του και άλλοι που δεν μπαίνουν σε καμία διαδικασία διαλόγου μαζί τους και λειτουργούν ως “Θεοί”!

Ανθρώπινα του εύχομαι περαστικά και στους συναδέλφους μου καλά αποτελέσματα για να μπει ένα τέλος στην αγωνία όλων”, είπε η κ. Αεράκη!