Με τις πιο θερμές ευχές για καλή σχολική χρονιά, υγεία και πρόοδο ο Δήμαρχος Πετρούπολης

Στέφανος - Γαβριήλ Βλάχος παρέστη στον καθιερωμένο Αγιασμό σε αρκετά Δημοτικά Σχολεία της πόλης.


Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος τόνισε ότι ξεκινά μια νέα σχολική χρονιά γεμάτη όνειρα και στόχους, ένα νέο ταξίδι στη γνώση. Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια για τη δουλειά που γίνεται στα σχολεία από τους διευθυντές και τους δασκάλους ενώ εξέφρασε και τη βεβαιότητα, ότι η ψυχή και το μυαλό των παιδιών, εκτός από γνώση, θα γεμίσει με εμπειρίες και χαρά. 

Επίσης ο κ. Βλάχος δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι: «Ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά χωρίς να έχουμε σημαντικά προβλήματα, ενώ το μόνο πρόβλημα που έχει σχέση με το 2ο ΓΕΛ είναι στα τελειώματα και ο εργολάβος θα μας το παραδώσει μέσα στους επόμενους 2 μήνες  ώστε τα παιδιά, να φύγουν από τα λυόμενα και να πάνε στο σχολείο το οποίο θα είναι καινούργιο και άνετο. Σήμερα εγκαινιάζουμε και το 13ο Νηπιαγωγείο, το οποίο είναι σύγχρονο και άνετο, όπως εγκαινιάσαμε πρόσφατα και τον 3ο Παιδικό Σταθμό, τον καλύτερο Βιοκλιματικό Παιδικό Σταθμό από τους καλύτερους μέσα στο λεκανοπέδιο».

Στη συνέχεια και μετά το πέρας των Αγιασμών, ο Δήμαρχος Πετρούπολης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Νίκο Κακαβά, επισκέφθηκαν σχολεία της πόλης όπου είχαν συναντήσεις και συνομιλίες με εκπαιδευτικούς και γονείς, συζητώντας για διάφορα θέματα που έχουν σχέση με την περαιτέρω αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων και των κοινόχρηστων χώρων τους.