Είναι γνωστό ότι το Κτίριο του ΙΚΑ Πετρουπολης που εγώ ο ιδιος εγκαινίασα το 2007 , και για την κατασκευή του οποίου συρθηκα στα δικαστήρια

δυο φορές υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα του Δήμου και των Πολιτών, είναι από τα πλέον σύγχρονα στο λεκανοπέδιο . Στις υποχρεώσεις του ΙΚΑ για τη παραχώρηση του χώρου από τον Δήμο ήταν η συνεχής υγειονομική κάλυψη της πολης , κατ αρχήν και η κατασκευή εργαστηρίων κατά δεύτερον . Το τελευταίο διάστημα όχι μόνο έχει αποδυναμωθεί σπο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά ουσιαστικά δεν υπάρχει ως υγειονομική μονάδα ,αφού οι περισσότεροι και πρώτης γραμμής ( παθολόγοι παιδίατροι ) Γιατροί έχουν μεταφερθεί στο εμβολιαστικο κέντρο Αγίων Αναργυρων . Παρά τις εκκλήσεις μας διορισμοί νέων γιατρών δεν γίνονται .

Εμφανίζεται το εξής φαινόμενο η Πετρούπολη να έχει σχεδόν μηδενικό προσωπικό κσι αλλες γειτονικές δομές ( πχ Αγιος Ιεροθεος ) να παραμένουν στο 100% της δυναμικότητας . Η σκέψη μας ηταν μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση να υπάρξει μια δίκαιη κατανομή προσωπικού . Έγινε μια πρώτη συζήτηση με την διοίκηση , και υπήρξε η δέσμευση του Προέδρου της ΔΥΠΕ να επισκεφθεί το Πρώην ΙΚΑ Πετρουπολης . Ενημέρωσα το ΔΣ ως είχα υποχρέωση.

Το αποτέλεσμα ; Η Λαϊκή συσπείρωση, και ο κ Σακουτης κατά πρώτον ,εμφορουμενοι από μια νέα εκδοχή διεθνισμού ξεσήκωσαν τους συντρόφους τους στο Περιστέρι κατά της Πετρουπολης , χωρίς ακόμη καν να έχει υπάρξει κάποια απόφαση . Συκοφάντησαν την πόλη στην οποία εκλέγονται ως συνεπείς ανυποχώρητοι .... διεθνιστες της Αριστεράς !!! Κοντά σ αυτους κι ο γνωστος κ Ταλιουρας που δεν χάνει ευκαιρία να προσπαθήσει να επωφεληθεί πολιτικά . ( Ως πότε αλήθεια θα έχει το κουράγιο ) Η Πετρούπολη με το περιστέρι έχουν στενές σχέσεις και η φιλία μας με τον δήμαρχο και την διοίκηση είναι αδιαπραγμάτευτη . Κανείς δεν πρόκειται να την διαταράξει .

Η αγωνία μας όμως για την εξεύρεση λύσης είναι συνεχής . Θα συνεχίσουμε να ταράζουμε τα νερά . Η αφανεια είναι ήττα . Αν δεν στελεχωθεί το Πρώην ΙΚΑ θα καλέσουμε τον κόσμο μπροστά στο υπουργείο Υγείας για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί το δίκιο μας .