Με την καθιέρωση της απλής αναλογικής, ξεκινά μια νέα εποχή για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Με περισσότερη δημοκρατία πια στη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου,

το δημαρχοκεντρικό μοντέλο δίνει τη θέση του στις συμμετοχικές διαδικασίες για την επίλυση των προβλημάτων. Στις δημοτικές εκλογές που έρχονται οι δημοκρατικοί πολίτες καλούνται με αίσθημα ευθύνης να εκλέξουν δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους που θα υπερασπιστούν τη δημοκρατία από τον κίνδυνο του φασισμού που επιχειρεί να σηκώσει κεφάλι. Ζητούμενο είναι να προκύψει μια ισχυρή προοδευτική πλειοψηφία στο Δήμο Πετρούπολης με προτεραιότητες:

* Τη δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη

* Την προστασία του Δημόσιου χώρου και της Δημόσιας περιουσίας

* Την αλληλεγγύη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής

Σε αυτή τη λογική ανακοινώνουμε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον υποψήφιο δήμαρχο Μανώλη Μπουσούνη, σεβόμενοι απολύτως την αυτοτέλεια της Δημοτικής Κίνησης  ́ ́Ενεργοί Πολίτες ́ ́. Είμαστε βέβαιοι πως πρόκειται για ένα αυτοδιοικητικό εγχείρημα που αποτελεί την πιο αξιόπιστη και ελπιδοφόρα επιλογή για τους κατοίκους της Πετρούπολης. Τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ θα συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις για τη νίκη του Μανώλη Μπουσούνη και την ενισχυμένη εκπροσώπηση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο δημοκρατικών, προοδευτικών και αριστερών Ενεργών Πολιτών.

 

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ