« Ο Βαγγέλης Ντηνιακός είναι ο «μεγαλομέτοχος» της οικονομικής αποτυχίας Σελέκου.»

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ήρθε στο επίκεντρο η οικονομική κατάσταση του δήμου μας. Η βασική επιχειρηματολογία της δημοτικής αρχής Ντηνιακού οτι υπάρχει οικονομικό πρόβλημα  λόγω αυξημένου  μισθολογικού κόστους και συνεπώς αδυναμία κλεισίματος του προϋπολογισμού αναδεικνύει  δυο βασικές αντιφάσεις της. Η πρώτη έγκειται στο γεγονός οτι απο τις πρώτες ημέρες ανάληψης των καθηκόντων τους οι νέοι αντιδήμαρχοι φώναζαν για ελλείψεις προσωπικού ενώ τώρα εκτιμούν οτι μπορούν χωρις αυτές και η δεύτερη και πιο ηχηρή έχει ως βάση την ψήφιση των προσλήψεων αυτών όλα αυτά τα χρόνια απο την θέση της ελλάσονος αντιπολίτευσης. Με λίγα λόγια, για όσα σήμερα καταγγέλει  ο τωρινός ένοικος του δημαρχείου  φέρει σημαντικό μερίδιο ευθύνης για δύο απλούστατους λόγους. 

Γιατί το 2014 στήριξε «ανοικτά» στον β γύρο των εκλογών τον Μιχάλη Σελέκο «παίζοντας» καθοριστικό ρόλο στην εκλογή του.  Και Γιατί πέντε ολόκληρα χρόνια ως ελλάσονα αντιπολίτευση σήκωνε το χέρι και  υπερψήφιζε τις προσλήψεις και το δάνειο για την προμήθεια απορριματοφόρων που σήμερα  καταονομάζει  ως βασικές αιτίες της οικονομικής κατρακύλας. Δηλαδή ο Βαγγέλης Ντηνιακός Εσωτερικού τα ψήφιζε πρόθυμα στα συμβούλια και την ίδια ώρα ο Βαγγέλης Ντηνιακός Εξωτερικού τα κατακεραυνώνε στους πολίτες του Χαϊδαρίου. Κάτι σαν το παλιο ΚΚΕ Εσωτερικού και Εξωτερικού. 

Είναι φανερό οτι Ντηνιακός-Σελέκος μαζί έφτασαν το Χαϊδάρι στην σημερινή μίζερη εικόνα. Μια ανίκανη αντιπολίτευση και μια δογματική δημοτική αρχή  υπήρξαν «συνέταιροι» μιας χαμένης πενταετίας για την πόλη. Το κυριότερο όμως είναι οτι ο σημερινός δήμαρχος κατάφερε με την απειρία του να είναι ο «μεγαλομέτοχος» της οικονομικής αποτυχίας που παρέλαβε. Ελπίζουμε με την ίδια απειρία να μην καταφέρει να στείλει τον Δήμο μας στο «Δ.Ν.Τ.» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Σε αυτην την δραματική  εξέλιξη θα μας βρεί ΑΠΕΝΑΝΤΙ του. «Το Χαϊδάρι Ψηλά!» καλεί την δημοτική αρχή να σταματήσει την αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση και να διοικήσει επιτέλους την πόλη. 

Υ.Γ. 1 Τις αλχημείες και την δημιουργική λογιστική που καταγγέλλει σήμερα  με περίσση ευκολία ο δήμαρχος, δεν τα είδε  στον ισολογισμό 2018 που υπερψήφισε πρίν από έναν μόλις μήνα; Απειρία, υποκρισία η πολιτική εξαπάτηση των Χαιδαριωτών;  

Υ.Γ. 2 Μήπως η επίκληση μιας δήθεν τραγικής οικονομικής κατάστασης αποτελεί το καλύτερο «άλλοθι» για να μην γίνουν πράξη όσα προεκλογικά υποσχέθηκε σε ψηφοφόρους, δήμοτες και συνεργάτες του, ο Βαγγέλης Ντηνιακός;  

Υ.Γ. 3 Με μείον το ταμείο, οι απευθείας αναθέσεις για την αποκομιδή ογκωδών απορριμάτων αξίας   22.000€ και η πρόσληψη ειδικών συμβούλων, δεν επιβαρύνουν τον δημοτικό κορβανά;   

Υ.Γ. 4 Στο «χαράτσι» στις μη ηλεκτροδοτούμενες ιδιοκτησίες πού μας ενημέρωσε οτι σχεδιάζει να επιβάλλει η δημοτική αρχή του Ντηνιακού μας βρίσκει αντίθετους..  

Υ.Γ. 5 Αντί  «φοροεπιδρομής» σε βάρος των Χαιδαριωτών  μπορούν να βρουν τα 200.000€, με μια απλή κίνηση την επαναλειτουργία του εσωτερικού πρατηρίου  υγρών καυσίμων..  

Υ.Γ. 6 Άπο τον δήμο φάντασμα στον δήμο του παραμυθά ένας «προϋπολογισμός» δρόμος είναι...