Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο φέραμε πρόταση για την οριστική κατάργηση (και όχι προσωρινή αναστολή λόγω πανδημίας όπως ισχύει

σήμερα) του ποσού των πέντε ευρώ για την χρήση των γηπέδων Τένις από  δημότες Χαϊδαρίου.

Ο δήμαρχος και  η αρμόδια αντιδήμαρχος Αθλητισμού για μια ακόμη φορά «κρύφτηκαν» και αρνήθηκαν να βάλουν το αίτημα μας για ψηφοφορία.

Δυστυχώς, η κά. Μπέλλα έχει υιοθετήσει πλήρως την πολιτική διγλωσσία του σημερινού δημάρχου. «Τζάμπα επαναστάτρια» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φορέας αδράνειας στα δημοτικά συμβούλια. Μόνο κορώνες πολιτικής υστερίας και διχαστικά επιχειρήματα.

Και όλα αυτά υπό την παρασκηνιακή καθοδήγηση του γνωστού κρατικοδιαίτου λαϊκιστή,  κ.Τσατσαμπά.

Στους Χαϊδαριώτες λέει ότι έχουν καταργηθεί τα πέντε ευρώ και στα δημοτικά συμβούλια κλείνει την κάμερα και δεν τοποθετείται στην πρόταση μας.Αποτέλεσμα να καταπέσει η επικοινωνιακή παραπλάνηση των Χαϊδαριωτών και να φανεί ποιός πραγματικά δεν θέλει δωρεάν άθληση για τους δημότες. Το λυπηρό είναι ότι συνεχίζει  να κοροϊδεύει απροκάλυπτα τους πολίτες με συνεχείς «παραστάσεις» φτηνού λαϊκισμού.Δυστυχώς για αυτήν, η αλήθεια σε πολύ λίγο θα φανεί.

Η «εκστρατεία» διχασμού,  η «στοχοποιήση» αθλητικών συλλόγων και η «λάσπη» σε μέλη  σωματείων από την δημοτική αρχή Ντηνιακού και το «δίδυμο» της  δημαγωγίας,    κ. Τσατσαμπά και κα. Μπέλλα είναι καταδικασμένη να πέσει στο κενό.Γιατί τα ΨΕΜΑΤΑ τους έχουν κοντά «ποδάρια».

Υ.Γ 1 Μπορεί να μην πέτυχε να  εκλεγεί δήμαρχος ο κ.Τσατσαμπάς αλλά κατάφερε να κάνει «ντουέτο» στον κρατικιδιαίτο λαϊκισμό με την κα. Μπέλλα. Μετά από τόσες αποτυχημένες αυτοδιοικητικές   «απόπειρες»,  κάτι είναι και αυτό..

Υ.Γ. 2 Τα μπλέ γήπεδα δεν τα θέλουν για τους Χαϊδαριώτες αλλά για να χωρέσουν τα προεκλογικά τους ψέματα.  

#Με ΨΕΜΑΤΑ στο Χαϊδάρι ΞΑΝΑ-ήρθαν#
#Με ΨΕΜΑΤΑ στο Χαϊδάρι ΞΑΝΑ-συνεχίζουν#

Αποστόλης θεοφίλης
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Το Χαϊδάρι Ψηλά!»