«Άγνωστοι» έριξαν διαβρωτικό οξύ χθες τη νύχτα στο αυτοκίνητο του επικεφαλής

της παράταξης «Το Χαϊδάρι Ψηλά» και Δημοτικού Συμβούλου Χαϊδαρίου Αποστόλη Θεοφίλη, με αποτέλεσμα να υποστεί  τεράστια ζημιά. Αξίζει να αναφερθεί όπως δήλωσε ο κ. Θεοφίλης, αυτή η απαράδεκτη ενέργεια, έγινε μετά την επιστροφή του από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου όπου ο ίδιος συμμετείχε.
 
Ο κ. Θεοφίλης πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου και κατήγγειλε το γεγονός, προέβη σε μήνυση κατ αγνώστων, ενώ παράλληλα κίνησε και τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να βρεθεί ο «άγνωστος» δράστης.
 
Αυτές τις μέρες όπως παρατήρησε η «στήλη» είχε προηγηθεί στο διαδίκτυο (facebook) έντονη επίθεση προς το πρόσωπο του κ. Θεοφίλη από υποστηρικτές συγκεκριμένης παράταξης και όπως έχουμε πληροφορηθεί, όλοι οι διάλογοι έχουν σκαναριστεί και θα κατατεθούν στην Ασφάλεια για αξιολόγηση επειδή σύμφωνα με νομικούς, μπορεί να προκύψουν και ηθικοί αυτουργοί.

Όπως δήλωσε ο κ. Θεοφίλης : Αυτές είναι πρακτικές τρομοκρατίας που θυμίζουν τα πέτρινα χρόνια, τότε που  δεν τολμούσαν οι πολίτες να εκφράσουν την γνώμη τους και την αντίθεση τους χωρίς να υποστούν συνέπειες. Φαίνεται η έντονη παρουσία μας και η κριτική που ασκούμε στα κακώς κείμενα, ενοχλούν «κάποιους» γραφικούς ανεγκέφαλους πέφτουλες της πολιτικής στο Χαϊδάρι, που μάλλον τους χαλάμε την «σούπα» και με αυτό το τρόπο θέλησαν να μας τρομοκρατήσουν για να μας κλείσουν το στόμα και να μην μιλάμε. Τους πληροφορούμε, ότι αυτό δεν θα περάσει! Αυτές οι άνανδρες ενέργειες δεν μας πτοούν, μας δυναμώνουν και μας πεισμώνουν περισσότερο. Οι κουκουλοφόροι τραμπούκοι δεν έχουν καμία θέση στο Χαϊδάρι και σύντομα θα αποκαλυφθούν!