Προς: Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κοινοποίηση:
Λιμεναρχείο Ελευσίνας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δήμος Χαϊδαρίου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΘΕΜΑ: ΑΙΤΗΜΑ - Καθαρισμός - απομάκρυνση υπολειμμάτων βυθισμένων σκαφών και
άλλων ρύπων στην μικρή ακτή Σκαραμαγκά.

Κύριε Υπουργέ,

Με αφορμή τη φετινή ημέρα των Θεοφανίων και τη ρίψη του Τιμίου Σταυρού στηθάλασσα, στην μικρή ακτή Σκαραμαγκά, σας παρακαλούμε να συμβάλλετε στον καθαρισμόκαι στην απομάκρυνση των υπολειμμάτων των βυθισμένων σκαφών και άλλων ρύπων πουβρίσκονται μέσα στη θάλασσα, αλλά και επί του «λιμενοβραχίονα» στο «λιμανάκι».Η απομάκρυνση των υπολειμμάτων των βυθισμένων σκαφών απαιτεί εξειδικευμένο«συνεργείο» καθώς και τη συνεργασία του Λιμεναρχείου Ελευσίνας και του ΔήμουΧαϊδαρίου (για την μεταφορά των υπολειμμάτων).Η συμβολή σας στον καθαρισμό της ακτής θα ήταν μια πράξη «κοινωνικής ευθύνης καιπροσφοράς» του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής προς την πόλη μας το Χαϊδάριπου φιλοξενεί το Κέντρο Προσφύγων στο Σκαραμαγκά.Σας στέλνουμε δύο ενδεικτικές φωτογραφίες από το λιμανάκι του Σκαραμαγκά.Στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες.

Θοδωρής Σπηλιόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος, Επικεφαλής και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δημοτικού Συνδυασμού ''Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου''