Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ εμφανώς απογοητευμένος τις εξελίξεις γύρω από το θέμα που έχει προκύψει τον

τελευταίο καιρό με τα μπλε γήπεδα.. Με μια καυστική ανακοίνωση της αντιδημάρχου αθλητισμού ο Δήμος έδωσε συνέχεια στον επικοινωνιακό πόλεμο που έχει αρχίσει συνεχίζοντας την διάδοση ψευδών γεγονότων σχετικά με την κυριότητα των μπλε γηπέδων αλλά και της γενικότερης λειτουργίας του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια... βρίσκομαι στον όμιλο του Χαϊδαρίου από 12 ετών ως αθλητής της αγωνιστικής ομάδας και τώρα ως μέλος του ΔΣ .. ως τομεάρχης αθλητισμού της μεγαλύτερης κομματικής νεολαίας , της ΟΝΝΕΔ, ομολογώ ότι πρώτη φορά έρχομαι αντιμέτωπος με μια τέτοια κατάσταση...σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας που έχω επισκεφθεί για αθλητικούς λόγους όλοι οι Δήμοι λειτουργούν ως αρωγοί στις προσπάθειες που κάνουν οι αθλητικοί τους σύλλογοι για ανάπτυξη εντός και εκτός του εκάστοτε δήμου...

Ο Σύλλογός μας δεν προτίθεται να υποκύψει σε ενέργειες που δεν έχουν νομικό υπόβαθρο και για τις οποίες δεν έχουν ακολουθηθεί οι προβλεπόμενες διαδικασίες….ο ΑΟΑΧ δεν ήταν και δεν θα γίνει ποτέ κέντρο διαφθοράς όπως με λύπη μου διάβασα από κάποιον παρατρεχάμενο του δήμου. Ο Σύλλογος έχει έτος ίδρυσης το 1991, είναι μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και έχει αθλητική αναγνώριση από την Γ.Γ.Α καθώς επίσης είναι εγγεγραμμένος στο μητρώο Αθλητικών σωματείων της ΓΓΑ.

Είναι ντροπή για την ιστορία αλλά και τα όσα έχει προσφέρει ο σύλλογος στο Χαϊδάρι να γράφονται τέτοιοι χαρακτηρισμοί τους οποίους και ζητώ άμεσα να ανακαλέσουν...ως μέλος του ΔΣ δηλώνω ένοχος για την μεγάλη μου αγάπη για το άθλημα δηλώνω ένοχος για το κοινό μου όραμα με την Πρόεδρο του συλλόγου Δήμητρα Χαντζή για έναν σύλλογο διαφήμιση σε όλη την Ελλάδα δηλώνω ένοχος για την μεγάλη αγάπη που έχουμε στα παιδιά και στην ατομική τους εξέλιξη όχι μόνο σαν αθλητές αλλά και σαν άνθρωποι...όλοι εσείς λοιπόν οι αθώοι σταματήστε εδώ και τώρα τον λαϊκισμό και την δημαγωγία κατά του συλλόγου που το μόνο που κάνει είναι να διχάζει τους Χαιδαριωτες και να δημιουργεί λάθος εντυπώσεις σε τρίτους ..

Ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου ποτέ δεν προέβαλε δικαιώματα κυριότητας, ούτε επιχείρησε να ιδιοποιηθεί το ιδιοκτησιακό κομμάτι προς όφελος του, το μόνο που ζητάμε είναι να έχουμε τη χρήση των γηπέδων όπως μας αρμόζει δικαιωματικά. Τα γήπεδα αυτά είναι αποτέλεσμα της όρεξης και του οράματος που είχαμε όλοι μας εδώ και 15 χρόνια για έναν σύλλογο πρωταγωνιστή εντός και εκτός γηπέδων . Ο αθλητισμός ενώνει, ο αθλητισμός είναι παιδεία, έστω και τώρα σας καλώ να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να βάλατε ένα τέλος σε όλο αυτό.

Αλέξανδρος Φυντανίδης