Θα μπορούσε πλέον να λέγεται και «Χαϊδάρι η πόλη των διαβολικών συμπτώσεων!»

Ο λόγος της αποκάλυψης είναι, όπως παρατηρήθηκε αφού είναι σε δημόσια θέα στο διαδίκτυο, ότι η εταιρεία που κατασκεύασε την ιστοσελίδα του Δημάρχου Χαϊδαρίου «diniakos.gr» είναι η ίδια που ανέλαβε με απευθείας ανάθεση την Προμήθεια Λογισμικού Προγράμματος για τον Δήμο Χαϊδαρίου έναντι του ποσού 24.676.00 ευρώ.  

Όπως θα διαπιστώσει κανείς πλέον από το έγκυρο φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί, ότι κατά διαβολική σύμπτωση η εταιρεία «CROWDPOLICY» η οποία όπως προαναφέραμε, είναι η ίδια που έχει κατασκευάσει και προφανώς συντηρεί την ιστοσελίδα του Δημάρχου Χαϊδαρίου «diniakos.gr».

Βέβαια κανείς δεν μπορεί να πει ότι η συγκεκριμένη απευθείας ανάθεση είναι παράνομη. Κάθε άλλο! Οφείλουμε όμως εδώ να αναφέρουμε και να τονίσουμε προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, ότι η εν λόγο εταιρεία «CROWDPOLICY» σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρείτε από τις σοβαρές του χώρου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Συνεπώς, δεν θίγεται με κανέναν τρόπο η αξιοπιστία και το όνομα της εταιρείας. Ο σχολιασμός και το ρεπορτάζ αφορούν καθαρά και αποκλειστικά στην παρατήρηση για την σύμπτωση που προαναφέραμε, όπου αδιάψευστος μάρτυρας είναι το παρακάτω τεκμηριωμένο φωτογραφικό υλικό.