Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον Δήμαρχο Χαϊδαρίου που δικαίωσε το «pitsounicity.gr»

Σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου, ο Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός, μας εκπλήσσει ευχάριστα θα λέγαμε. Στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δ/Σ, όταν ρωτήθηκε από τον Δημοτικό Σύμβουλο Αποστόλη Θεοφίλη, αν η έδρα της εταιρείας «ΝΕΟΡΟΣ ΙΚΕ» βρίσκεται στην οδό Πίνδου 155, είχε απαντήσει ότι πράγματι είναι εκεί και όπως είχε πεί, τον είχε διαβεβαιώσει και ο ιδιοκτήτης της εν λόγω εταιρείας.

Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ/Σ, όταν πήρε τον λόγο ο κ. Θεοφίλης και είπε ότι η έδρα της εταιρείας στην οδό Πίνδου 155 δεν υπάρχει και ότι πήγε και ο ίδιος στο σημείο για να διαπιστώσει ότι το νούμερο 155 δεν υπάρχει, ο Δήμαρχος όπως μας πληροφόρησαν, απάντησε, ότι η έδρα της εταιρείας είναι στην Πίνδου 149 και όταν είπε ο κ. Θεοφίλης ότι δεν υπάρχει ούτε το 149, ο κ. Ντηνιακός μετά από λίγο είπε ότι είναι στην Πίνδου 139 (ούτε το 139 υπάρχει στην επίσημη βεβαίωση του Δήμου Φυλής και ίσως αν ερωτηθεί σήμερα ο Δήμαρχος, μπορεί να πει άλλο νούμερο, κανείς δεν ξέρει).

Πάντως σύμφωνα με την βεβαίωση του Δήμου Φυλής, με ημερομηνία 1/6/2020 και Αρ. Πρωτ. 13256, ούτε 149 ούτε 139 υπάρχει και φυσικά ούτε 155.

Εμείς εξ αρχής, ποτέ δεν αμφισβητήσαμε την ύπαρξη της εταιρείας, το γράφουν άλλωστε και τα δημοσιεύματα. Την έδρα Πίνδου 155 η οποία έχει δηλωθεί σε όλα τα έγγραφα αμφισβητήσαμε και σαν από μηχανής θεός, ο Δήμαρχος μας επιβεβαίωσε χθες πανηγυρικά!

Επειδή όμως ακούστηκε από την διοίκηση ότι έχει γίνει μήνυση κατά της ιστοσελίδας, εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη διότι όλα τα χαρτιά και οι συναλλαγές της εν λόγω εταιρείας από την ημέρα που ιδρύθηκε μέχρι πριν λίγες μέρες τουλάχιστον, αλλά και το εξώδικο που μας έχει αποσταλεί από την εταιρεία, το γράφει παντού και σε πολλά σημεία, Πίνδου 155.

Εννοείτε βέβαια, ότι σε περίπτωση που η συγκεκριμένη εταιρεία μας αποστείλει κάποιο έγγραφο το οποίο αποδεικνύει ότι από λάθος η από αμέλεια αναγράφεται η Πίνδου 155 από την ημέρα της ίδρυσής της 31/8/2019 έως την 1/6/2020 που αναγράφει η επίσημη βεβαίωση του Δήμου Φυλής, η ιστοσελίδα πολύ ευχαρίστως να το κοινοποιήσει, γιατί όπως έχουμε προαναφέρει και γράψει σε άλλο δημοσίευμα, η εταιρεία υφίσταται και μπορεί να κάνει καλά την δουλειά της, αλλά η έδρα που έχει δηλωθεί, δεν υπάρχει.