Απάντηση από το γραφείο τύπου ΑΝΥΠΕΞ  σχετικά με το δημοσίευμα

«Παρέμβαση γραφείου Βαρβιτσιώτη στην Αποκεντρωμένη για εσωτερικά θέματα του Δήμου Χαϊδαρίου;» Για να βάζουμε όμως κάπως τα πράγματα στη θέση τους και όσων αφορά την επικοινωνία με στέλεχος του πολιτικού γραφείου του κ. Βαρβιτσιώτη, αλλά και για να μην υπάρχουν «σκιές», πράγματι είχε προηγηθεί επικοινωνία, δεν έγινε όμως καμία διάψευση επειδή όπως είπε το στέλεχος, δεν γνώριζε το θέμα και το μόνο που ερωτηθήκαμε ήταν, αν γνωρίζαμε από ποιό γραφείο πήραν τηλέφωνο. Ως ιστοσελίδα, δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε την απάντηση του γραφείου τύπου ΑΝΥΠΕΞ, άλλωστε από ανέκαθεν δημοσιεύαμε και δημοσιεύουμε τις τυχόν απαντήσεις όποιες κι αν είναι αυτές που έχουν να κάνουν με δημοσιεύματα της ιστοσελίδας (κανόνας δημοκρατίας και διαλόγου).  Επίσης, χαιρόμαστε ιδιαίτερα που το γραφείο του κ. Βαρβιτσιώτη δεν ανακατεύεται και δεν παρεμβαίνει σε εσωτερικά θέματα του Δήμου Χαϊδαρίου. Παρ' όλα αυτά, κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις και δημοσιεύουμε αυτούσια παρακάτω την απάντηση από το γραφείο τύπου ΑΝΥΠΕΞ. 

Αξιότιμοι κύριοι,

Σε δημοσίευμα που αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα σας με τίτλο «Παρέμβαση γραφείου Βαρβιτσιώτη στην Αποκεντρωμένη για εσωτερικά θέματα του Δήμου Χαϊδαρίου;», επικαλείστε «έγκυρες πληροφορίες της στήλης», σύμφωνα με τις οποίες «κάποιοι πήραν τηλέφωνο από το γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη (ίσως εν αγνοία του), στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και ζήτησαν εκ μέρους του Υπουργού, να πάρουν πίσω την απόφαση που δικαιώνει εργαζόμενο του Δήμου Χαϊδαρίου, ο οποίος βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τον Δήμαρχο».

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά ότι έχει λάβει χώρα τέτοιου είδους παρέμβαση από το Γραφείο του Υπουργού για εργαζόμενο του Δήμου Χαϊδαρίου.

Πρόκειται για ανυπόστατο και αναπόδεικτο δημοσίευμα.

Επισημαίνουμε ότι, ήδη πριν από τη δημοσίευση, είχε προηγηθεί σχετική διάψευση από στέλεχος του πολιτικού γραφείου του κ. Βαρβιτσιώτη. Η διάψευση αυτή όχι μόνο δεν λήφθηκε υπόψη, αλλά δε γίνεται λόγος για αυτή σε κανένα σημείο της ανάρτησης.

Την αναλήθεια του δημοσιεύματος επιβεβαίωσε επίσης ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Σπυρίδων Κοκκινάκης, μετά από επικοινωνία του με το Γραφείο μας.

Αναμένουμε να προβείτε άμεσα και με νέο δημοσίευμα σε αποκατάσταση της αλήθειας μέσω της ιστοσελίδας σας και ελπίζουμε στο μέλλον να μην υπάρξει ανάλογο ανακριβές δημοσίευμα.

Εκ μέρους του Γραφείου Τύπου κ. ΑΝΥΠΕΞ