Άλλη μια ήττα πρόσθεσε στο αυτοδιοικητικό του «παλμαρέ» ο κ. Βαγγέλης Ντηνιακός.

Η παράταξη «Το Χαϊδάρι Ψηλά!» πιστή στις δεσμεύσεις της για αξιοκρατία, υπερψήφισε την πρόταση για την ανάκληση των απαράδεκτων μετακινήσεων υπαλλήλων του Δήμου.

Στο συγκεκριμένο αίτημα της Αντιπολίτευσης, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Βαγγέλης Ντηνιακός αντί να υπερασπισθεί την απόφασή του, προτίμησε την φυγή της αποχής. Για άλλη μια φορά φάνηκε ότι ο κ. Ντηνιακός δεν είχε το πολιτικό σθένος να τεκμηριώσει τις αψυχολόγητες αποφάσεις του. Δεν εξήγησε τους λόγους των μετακινήσεων, αλλά στοχοποίησε τους εργαζόμενους, με κορυφαίο παράδειγμα εκλεγμένο μέλος του Σωματείου Εργαζομένων και διευθυντή υπηρεσίας του Δήμου και όλα αυτά, επειδή τόλμησε να διαφωνήσει με τις άδικες μετακινήσεις του προσωπικού, οι οποίες παραπέμπουν σε τακτικές «ψυγείου», που είχαμε να δούμε στο Χαϊδάρι από την δεκαετία του 80 και την εποχή των κλαδικών.
 
Όσο για τον εκπρόσωπο της ΠΟΕ-ΟΤΑ που παραβρέθηκε στην τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου, αντί να λάβει απαντήσεις, έκπληκτος παρακολούθησε την άτακτη φυγή του κ. Βαγγέλη Ντηνιακού και της δημοτικής του ομάδας. Το γεγονός είναι, ότι η πρόταση της Αντιπολίτευσης υπερψηφίστηκε και, αυτό αποτελεί, άλλο ένα ηχηρό ράπισμα στο γόητρο και στο αυταρχικό μοντέλο διοίκησης του Δημάρχου Χαϊδαρίου.
 
Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο, οι υπηρεσίες του Δήμου δεν είναι το τσιφλίκι του κ. Βαγγέλη Ντηνιακού.

Γραφείο Τύπου
Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης
«Το Χαϊδάρι Ψηλά!»