Φίλες και φίλοι, δημότισσες και δημότες Χαϊδαρίου Επίσημα πλέον, θέλω να ανακοινώσω σε όλους την κάθοδό μου στις προσεχείς εκλογές ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.

Θεώρησα καθήκον μου ίσως την κρισιμότερη περίοδο για τον τόπο μου να δηλώσω παρούσα σε αυτή την μάχη.

Το 2014, βρισκόμενοι όλοι στο μάτι του κυκλώνα της κρίσης, γιγαντώθηκε στην κοινωνία μας ένα πρωτοφανές κύμα λαϊκισμού, που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα του και το πληρώνουμε μέχρι σήμερα όλοι οι πολίτες ακριβά,

Το κύμα αυτό παρέσυρε και τα όνειρα μας. Μαζί με αυτά και όσα σχεδιάσαμε από θέσεις διοίκησης για τον τόπο που ζούμε και θέλουμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας. Γνωρίζετε οι περισσότεροι από εσάς το έργο που έκανα κατά τη διάρκεια της θητείας μου (2007-2013), ως Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης και ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας.

Αναφέρομαι στους Παιδικούς Σταθμούς - πρότυπο, στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης των παιδιών (ΚΔΑΠ), στα καλοκαιρινά καμπ, σε προγράμματα υποστήριξης Ανέργων, ΑμΕΑ και 3ης ηλικίας. Αναφέρομαι σε δομές που δημιούργησα όπως την Τράπεζα Τροφίμων, την Υγειονομική κάλυψη σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, στο Συμβουλευτικό Σταθμό, στα Δημοτικά πλυντήρια, στη δράση «ΕπισκευάΖΩ» λύνοντας προβλήματα καθημερινότητας δημοτών, στο «Χάρισέ το» και πολλά ακόμα, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο μια ομπρέλα για παιδιά, γονείς, ηλικιωμένους και άτομα που δέχθηκαν το βάρος της οικονομικής κρίσης.

Δυστυχώς όλες αυτές οι δομές και οι υπηρεσίες τα τελευταία χρόνια με τη διοίκηση Σελέκου, στην… καλύτερη περίπτωση υποβαθμίστηκαν και στη χειρότερη χάθηκαν! Ιστορικά η περίοδος 2014-2019 για την πόλη μας, το Χαϊδάρι, ήταν η χειρότερη. Τώρα, αυτή την πόλη πρέπει να την αναγεννήσουμε!

Για όλους εμάς που αγαπάμε το Χαϊδάρι είναι η στιγμή να σκεφτούμε σοβαρά για το, πως πρέπει να είναι η πόλη για εμάς, για τα παιδιά μας, για τις οικογένειές μας για τους γονείς μας για τους ηλικιωμένους. Μία πόλη σύγχρονη, φιλική, καθαρή, με υπηρεσίες και δομές που θα λειτουργούν προς όφελος των Δημοτών. Σε αυτή τη μάχη δηλώνω παρούσα.

Με τη δική σας ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ πέτυχα πολλά στο παρελθόν.

Με τη δική σας ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ θα κάνουμε και πάλι το Χαϊδάρι, όμορφο, καθαρό, σύγχρονο και πρώτα απ’ όλα λειτουργικό για τους δημότες μας.

Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται μια νέα ηγεσία με ανθρώπους που θα διαθέτουν γνώσεις, εμπειρία και ειλικρινή διάθεση να αντιμετωπίσουν τα συσσωρευμένα προβλήματα της πόλης μας και να παράγουν έργο για αυτήν και τους πολίτες της.

Με επίγνωση των δυσκολιών του εγχειρήματος, έχοντας ως συγκριτικό πλεονέκτημα την εμπειρία που διαθέτω αλλά και το έργο που έχω αφήσει κατά τη διάρκεια της αυτοδιοικητικής μου διαδρομής, θεωρώ ότι μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις για ένα ΚΑΛΥΤΕΡΟ και ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΧΑΪΔΑΡΙ δίνοντας λύσεις σε μεγάλα και μικρά προβλήματα, που αφορούν τη ζωή και την καθημερινότητα χιλιάδων πολιτών. Δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε το ΧΑΙΔΑΡΙ που μας αξίζει!

Για εμάς και τα παιδιά μας!

Έχουμε βούληση και γνώση για να το πετύχουμε, χρειαζόμαστε όμως την εμπιστοσύνη και την ΨΗΦΟ σας.