Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (07.10.2019).

Ο 49χρονος δέχθηκε περίπου 15 σφαίρες των 9 χιλιοστών από δυο άγνωστα άτομα στο Χαϊδάρι, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητ.

Ο άνδρας είναι γνωστός στις Αρχές για σωρεία κλοπών και μάλιστα κατά το παρελθόν είχε εκτίσει ποινή φυλακίσεις για παρόμοια αδικήματα.

Επίσης και σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία δυο χρόνια το παρ’ ολίγον θύμα τις μαφιόζικης ενέδρας, φέρεται να είχε αναπτύξει… «εργασιακές» σχέσεις με συγκεκριμένη ομάδα «νονών» της νύχτας, κάνοντας περιφερειακές δουλειές.

Όλα δείχνουν πως ο 49χρονος ίσως έχει ενοχλήσει πρόσωπα και καταστάσεις, με αποτέλεσμα κάποιοι να του στήσουν ενέδρα και να προσπαθήσουν να τον βγάλουν από την μέση.

Η μαφιόζικη ενέδρα είχε στηθεί τα ξημερώματα σε δρόμο του Χαϊδαρίου καθώς οι δράστες γνώριζαν πως στο συγκεκριμένο δρόμο κινείται ο 49χρονος που διαμένει κατά καιρούς σε σπίτι της περιοχής.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 01:20 τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν ο 49χρονος μπήκε στο αυτοκίνητο του. Ξαφνικά σταμάτησε παράλληλα ένα αυτοκίνητο με δυο επιβαίνοντες και αμέσως ο ένας από τους επιβάτες άνοιξε καταιγιστικό πυρ!

Κατά πάσα πιθανότητα το παρ’ ολίγον θύμα, ίσως περίμενε αυτές τις ημέρες κάποια ενέργεια σε βάρος του, καθώς ήταν σε εγρήγορση με αποτέλεσμα να πέσει στο δάπεδο του οχήματος για να προφυλαχθεί και τελικά να μην τον πετύχει καμιά από τις περίπου 15 σφαίρες που εξαπέλυσαν οι οπλοφόροι εναντίον του.

Οι δράστες εξαφανίστηκαν, ενώ η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από περίοικους που σηκώθηκαν έντρομοι από τα κρεβάτια τους.