Αν είναι δυνατόν, ο Δήμος Χαϊδαρίου έκανε χωματερή τον χώρο στο «Νέο Θέατρο» Χαϊδαρίου

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στο Δήμο Χαϊδαρίου με την διαχείριση απορριμμάτων, με την μια παρανομία να διαδέχεται την άλλη! Αυτή την φορά ο λόγος για την μίνι παράνομη χωματερή στον περιβάλλοντα χώρο του «Νέου Θεάτρου» μπροστά από το γραφείο της Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και δίπλα από την πύλη του ΚΕΒΟΠ, όπου είναι σε ελεύθερη κοινή θέα και πρόσβαση, επικίνδυνα απόβλητα, για περαστικούς και εργαζόμενους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι την συγκεκριμένη παρανομία δεν την κάνουν οι πολίτες, αλλά ο ίδιος ο Δήμος Χαϊδαρίου.

Ο χώρος μυρίζει έντονα σύμμικτο σκουπίδι που αν κλείσεις τα μάτια, μεταφέρεσαι νοερά θες δεν θες, σε κύτταρο του ΧΥΤΑ Φυλής. Εδώ πλέον τίθεται και θέμα δημόσιας υγείας. Είναι προφανές, ότι συστηματικά καταπατείτε κάθε περιβαλλοντικός νόμος, αφού έχουμε να κάνουμε με κάτι εντελώς παράνομο με δράστη, τον Δήμο Χαϊδαρίου.

Φυσικά δεν μπορεί να ισχυριστεί ο κ. Ντηνιακός ότι δεν γνωρίζει για το συγκεκριμένο θέμα, επειδή αν το ισχυριστεί, σημαίνει ότι δεν ξέρει ο ίδιος τι γίνεται στην πόλη του, οπότε, μοιραία δεν κάνει και για Δήμαρχος.

Δικαιολογίες του τύπου «τα πάμε εκεί για να τα μεταφορτώσουμε αργότερα για το ΧΥΤΑ» δεν υπάρχουν! Ο χώρος δεν έχει καμία αδειοδότηση και είναι παράνομο αυτό που γίνεται 100%!

Γι' αυτό τον λόγο, είναι επιβεβλημένη η παρέμβαση των:  Εισαγγελέα Προστασίας Περιβάλλοντος, Επιθεωρητών Περιβάλλοντος, Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Περιβάλλοντος, Γενικού Γραμματέα Στερεών Αποβλήτων Μανώλη Γραφάκου και φυσικά του Προέδρου του ΕΟΑΝ Νίκου Χιωτάκη, ώστε να πράξουν τα δέοντα, να σταματήσει η συγκεκριμένη εγκληματική δράση κατά του περιβάλλοντος και να καταλογιστούν ευθύνες στους υπαίτιους.

Α.Δ