Απίστευτο! Τολμάει και μιλάει ποιός; Ο κ. Τσατσαμπάς! Η διαχρονική πολιτική μαριονέτα των παρατάξεων Ντηνιακού. 

Όλα τα περιμέναμε, αλλά να έχει το θράσος ο Δημήτρης Τσατσαμπάς να λέει, για αλήθεια, διαφάνεια και κοινωνία ίσων ευκαιριών, αυτό, συνιστά πρόκληση για τους Χαϊδαριώτες!

Ο Δημοτικός Σύμβουλος ενός ακόμα Ντηνιακού, ουσιαστικά μας παραδίδει μαθήματα ηθικής, όταν ο ίδιος με την εμπλοκή του στον συνδικαλισμό και στην αυτοδιοίκηση, κατάφερε να έχει ως μοναδικό σκοπό, την εξυπηρέτηση των προσωπικών του συμφερόντων (ας μας ανοίξει ο κ. Τσατσαμπάς τον υπηρεσιακό του φάκελο και να μας πει πως και με τι κριτήρια πέτυχε τόσες ευνοϊκές θέσεις σε κρατικούς οργανισμούς επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ).

Για ότι είναι νόμιμο και ηθικό, δεν μπορεί να ομιλεί ο πλέον αναρμόδιος και κρατικοδίαιτος κ. Τσατσαμπάς, ο οποίος ως γνωστό, είναι προϊόν του σκληρού κομματικού μηχανισμού πρώην ΠΑΣΟΚ που δίχασε την πόλη.

Θυμόμαστε ότι ακόμα κρύβεται και δεν έχει απαντήσει, στις επανειλημμένες ερωτήσεις του Κώστα Βορέα, αν ήταν ηθικό και νόμιμο, ως Αντιδήμαρχος του Κυριάκου Ντηνιακού, να παίρνει και τις δύο αποζημιώσεις. Δηλαδή, τον μισθό του υπαλλήλου και τον μισθό του Αντιδημάρχου.

Αυτά για την ώρα, για τα έργα και τις ημέρες του κ. Τσατσαμπά, που κουνάει προκλητικά το δάχτυλο  και μιλάει για διαφάνεια και κοινωνία  ίσων ευκαιριών όταν ο ίδιος, εκπροσωπεί τον κρατικοδίαιτο λαϊκισμό που χρεοκόπησε την χώρα. 

Υ.Γ- Θα έχουμε και συνέχεια για να θυμίσουμε στον Χαϊδαριώτικο λαό, τα έργα και τις ημέρες του κ. Τσατσαμπά...

Γιάννης Αλεξόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος

Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης

«Το Χαϊδάρι Ψηλά!»