Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) καταγγέλλει τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου κ. Ευάγγελο

Ντηνιακό για το πογκρόμ διώξεων σε βάρος των εργαζομένων του Δήμου. Θεωρώντας τον Δήμο τσιφλίκι του και τους εργαζόμενους υποχείριά του, αποφάσισε στις 14 Ιανουαρίου 2021 να μετακινήσει επτά (7) υπαλλήλους και να «ξηλώσει» πέντε (5) ακόμη από την θέση ευθύνης που κατείχαν, ανάμεσά τους και δύο (2) Διευθυντές, χωρίς να αιτιολογήσει και να εξηγήσει ποιοι υπηρεσιακοί λόγοι δικαιολογούσαν κάτι τέτοιο.

Ο μόνος λόγος που μπορεί να εξηγήσει τις απαράδεκτες, αντεργατικές και αντιδεοντολογικές αποφάσεις του κ. Δημάρχου είναι η επιβολή της τρομοκρατίας και του αυταρχισμού, όπως και ο έλεγχος των υπηρεσιών του Δήμου για πιθανόν ιδιοτελείς σχεδιασμούς. Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Χαϊδαρίου η εκδικητική απόφαση της 14 ης Ιανουαρίου 2021 ήρθε σε συνέχεια της ανεπιτυχούς προσπάθειας του κ. Δημάρχου να τροποποιήσει τον Ο.Ε.Υ. και να τον φέρει στα μέτρα του.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφράζει την απόλυτη στήριξη στους εργαζόμενους του Δήμου Χαϊδαρίου και καταδικάζει απερίφραστα την συμπεριφορά του Δημάρχου που παραπέμπει σε καθεστώτα άλλων εποχών όπου ο εκφοβισμός και ο διχασμός αποτελούσαν καθημερινή τακτική. Θα σταθεί ασφαλώς στο πλευρό των εργαζομένων του Δήμου Χαϊδαρίου και θα στηρίξει τις όποιες αποφάσεις τους που στοχεύουν στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.