Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 26/1/2021 μεταξύ Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Χαϊδαρίου και της παράταξης «Το Χαϊδάρι

Ψηλά». Συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τις απαράδεκτες και αναίτιες μετακινήσεις εργαζομένων. Στην συνάντηση από πλευράς Σωματείου παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος Κώστας Δημουλάς, ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Σταυρίδης, η Αναπληρωτής Γραμματέας Κατερίνα Βελέντζα και τα μέλη Μιχάλης Κοκκάρας και Μάνθος Πιτσικούλης. Από την παράταξη «Το Χαϊδάρι Ψηλά» παραβρέθηκαν, ο επικεφαλής και Δημοτικός Σύμβουλος Αποστόλης Θεοφίλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδας Παπαδάκος και ο Συντονιστής της παράταξης Αντώνης Δεωνάς.

Σε επόμενο δημοσίευμα θα υπάρχει και δελτίο τύπου για την συγκεκριμένη συνάντηση από την παράταξη «Το Χαϊδάρι Ψηλά».

Στα πλαίσια της συνάντησης ο Πρόεδρος του Σωματείου Κώστας Δημουλάς, έκανε την παρακάτω δήλωση.

Κώστας Δημουλάς : Πραγματοποιήσαμε συνάντηση με την παράταξη «Το Χαϊδάρι Ψηλά» στα πλαίσια των κύκλων συναντήσεων του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Χαϊδαρίου όπως έγινε με όλες τις παρατάξεις. Με αφορμή την τελευταία απόφαση του Δημάρχου για μια σειρά μετακινήσεις εργαζομένων στο Δήμο, τις οποίες θεωρούμε απαράδεκτες, αναίτιες και τιμωρητικές σε κάποιες περιπτώσεις. Ζητάμε να ανακληθεί αυτή η απόφαση άμεσα και οποιαδήποτε μετακίνηση γίνει η υποβιβασμός συναδέλφων από προϊστάμενο σε υπάλληλο, να γίνεται κατόπιν επαρκούς αιτιολόγησης τουλάχιστον προσωρινά και μέχρι να σταλούν σε κρίσεις όλοι οι φάκελοι των εργαζομένων, ώστε να κριθούν με τον ποιό αξιοκρατικό τρόπο που τουλάχιστον υπάρχει σήμερα. Αυτό είναι ένα αίτημα το οποίο θα ζητήσουμε και από το Δημοτικό Συμβούλιο  που πρέπει να λάβει γνώση, αλλά και να στηρίξει κι όλας. Στα πλαίσια αυτά κάναμε και την συνάντηση σήμερα και νομίζουμε ότι πλέον ο τρόπος διαχείρισης του προσωπικού από την δημοτική αρχή είναι απαράδεκτος και δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι, επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που μετακινούν με αυταρχικό τρόπο εργαζόμενους και ούτε θα είναι η τελευταία. Πρέπει να σταματήσει εδώ! Θα κάνουμε όλες τις ενέργειες προς αυτό και θεωρούμε ότι το μήνυμα που θέλει να στείλει η σημερινή διοίκηση του Δήμου, ότι εδώ πέρα κάνω κουμάντο εγώ, με όποιον τρόπο θέλω και όπως θέλω και κατά το δοκούν διαχειρίζομαι το προσωπικό. Αυτό δεν θα περάσει, δεν θα τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και δεν θα επιβάλει σιγή νεκροταφείου για να περάσει την πολιτική που θέλει.