«Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε» λέει η παροιμία και στο Χαϊδάρι μάλλον συμβαίνει το δεύτερο.

Τελικά, όπου φύγει γλυτώνει! Εκτός από το μόνιμο προσωπικό που την κοπανάει για άλλους Δήμους και κοντεύουν να αδειάσουν οι υπηρεσίες του Δήμου, ούτε τους συμβασιούχους φαίνεται να σηκώνει το κλίμα στο Χαϊδάρι. Όσο για την διευθύντρια που όπως λένε, έχει γίνει βασιλικότερη του βασιλέως, «Tα στερνά τιμούν τα πρώτα» και από όσων έχουμε πληροφορηθεί, η συγκεκριμένη, κρίνεται και αξιολογείτε.  

Χαρακτηριστική η καταγγελία που ακολουθεί, η οποία ήρθε μόλις χθες στην ιστοσελίδα μας.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ : «Τον τελευταίο καιρό παρατηρούνται μαζικές παραιτήσεις συμβασιούχων γυμναστών στον Δήμο Χαϊδαρίου. Ενώ τον Οκτώβριο προκηρύχτηκαν 7 θέσεις συμβασιούχων γυμναστών (5 στο κολυμβητήριο, 1 στο Τένις και 1 στο Pilates) αυτή τη στιγμή εργάζονται μόνο 4.
Μέχρι στιγμής έχουν παραιτηθεί, πριν προσληφθούν ή αφού προσλήφθηκαν, τουλάχιστον 5 στο κολυμβητήριο, 3 στο Τένις και 3 στο Pilates.
Εκτός από τις εξευτελιστικές αμοιβές που προσφέρει ο Δήμος Χαϊδαρίου (10 ευρώ μικτά την ώρα έναντι 14 μέχρι πέρσι) σημαντικότερο ρόλο παίζει για αυτές τις εξελίξεις η αυταρχική συμπεριφορά της διευθύντριας κας. Χρυσικοπούλου που υπακούοντας εντολές του Δημάρχου  διαχωρίζει το προσωπικό σε υποστηριχτές της δημοτικής αρχής και σε εχθρούς της.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες εντός του επόμενου διαστήματος θα ακολουθήσουν και άλλες παραιτήσεις.
Είναι ένα θέμα που θα πρέπει να το ερευνήσετε και να το αναδείξετε!»