Γράφει ο Αντ. Δεωνάς

Χωρίς καμία δόση υπερβολής, το «Πάρκο Ιστορικής Μνήμης» (πλησίον της Λεωφόρου Αθηνών) στο Χαϊδάρι,

αποτελεί Κίνδυνο - Θάνατο για όσους θελήσουν να το επισκεφθούν, η να το περιδιαβούν και  ειδικά τις βραδυνές ώρες που γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνο. 

Ένα Πάρκο, που ίσως πρέπει να μετονομαστεί σε «Πάρκο Ιστορικής Αδιαφορίας» της δημοτικής αρχής του Βαγγέλη Ντηνιακού. 

Ένα Πάρκο που θα έπρεπε να αποτελεί στολίδι για την πόλη του Χαϊδαρίου και όχι μόνο, δυστυχώς ο Δήμαρχος το έχει αφήσει στην τύχη του και αν ου μη γένοιτο συμβεί κάποιο ατύχημα, φέρει αποκλειστικά την ευθύνη. Δεν μπορεί να επικαλεστεί και να πει ότι δεν γνώριζε τίποτα, αφού με το ίδιο θέμα έχουμε ξανά ασχοληθεί με ρεπορτάζ πριν δυόμιση χρόνια, στις 08 Φεβρουαρίου 2021 (ΕΔΩ - Η κυριαρχία του σάπιου στο Χαϊδάρι (VIDEO - PHOTOS).

Πάντως, θα πρέπει να ευχαριστούμε την θεά τύχη που δεν έχουμε θρηνήσει ακόμα κάποιον συνάνθρωπό μας, αφού η βόλτα στο συγκεκριμένο Πάρκο, είναι μεγάλο ρίσκο με όλη τη σημασία της λέξης, επειδή μπορεί να εξελιχθεί σε πραγματικό εφιάλτη και να μπει σε απίστευτες περιπέτειες, όποιος δεν προσέξει που πατάει. 

Κάθε βήμα στο «Πάρκο Ιστορικής Μνήμης», κρύβει και μια παγίδα!

- Το μισό πάρκο «θεοσκότεινο» και διέρχεται ο περαστικός χωρίς να το γνωρίζει, με δική του ευθύνη για ότι έχει σχέση με την σωματική του ακεραιότητα. Ότι φως υπάρχει, είναι στο σημείο που βρίσκεται το περιβόητο και ακριβοπληρωμένο μίνι πάρκο σκύλων.

-Μπορεί να κάθεται ο πολίτης σε κάποιο παγκάκι και εκεί που δεν το περιμένει, να του έρθει κατακέφαλα κάποια κολόνα φωτισμού και να μείνει στον τόπο, η οποία κολόνα δεν θα πέσει στα καλά καθούμενα, αλλά, θα πέσει επειδή είναι σάπια! Είναι δε σε τόσο κακό χάλι, που τις καθιστούν ακραία επικίνδυνες αφού έχουν σαπίσει τόσο πολύ, που σε πολλές από αυτές βλέπεις από την άλλη μεριά! 

-Μπορεί να περπατά αμέριμνος και ξαφνικά να βρεθεί κλινήρης δίπλα στο Αττικό με σπασμένο πόδι,η χέρι, επειδή έπεσε σε φρεάτιο χωρίς καπάκι. 

-Μπορεί ακόμα να παίζει και να τρέχει στο γρασίδι κάποιο παιδάκι, να σκοντάψει και να βγάλει ένα μάτι, η να του συμβεί κάτι πολύ χειρότερο, επειδή η δημοτική αρχή Ντηνιακού, αφαίρεσε τις σπασμένες και πεσμένες σάπιες κολόνες φωτισμού και άφησε τους πείρους ακάλυπτους.

Φυσικά για όλα αυτά, αδιάψευστος μάρτυρας ο φωτογραφικός φακός! 

Παρ' όλα αυτά από ότι φαίνεται, η δημοτική αρχή, δεν βλέπει, δεν ακούει και δεν δίνει δεκάρα για την ασφάλεια των πολιτών...