Μπορεί να έχει δηλώσει ανοικτά τη στήριξη της στον Άρη Πανόπουλο εδώ και καιρό,

και συγκεκριμένα από την Τετάρτη 24 Μαΐου, όμως η Σταυρούλα Αποστολάκου είναι και επίσημα υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ώρα Χαϊδάρι» του Άρη Πανόπουλου. Η ίδια υπηρετεί το ελεύθερο επάγγελμα από νεαρή ηλικία, ενώ παράλληλα συνδυάζει στο πρόσωπο της τους απαιτητικούς ρόλους της μητέρας και της γιαγιάς.

Γνωρίζει πολύ καλά την αυτοδιοίκηση στην πόλη της, με την ενεργή της συμμετοχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο παρελθόν, ενώ, μέχρι σήμερα, έχει αναπτύξει ιδιαίτερη δράση και προσφορά σε ομάδες αλληλεγγύης και φιλοζωικές πρωτοβουλίες.

Κόρη άλλωστε του αείμνηστου Ηλία Αποστολάκου δεν θα μπορούσε παρά να έχει κληρονομήσει αυτή του την κοινωνική ευαισθησία αλλά και την αγάπη του για την πολιτική. Ο Ηλίας Αποστολάκος ήταν παλιός Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης του Χαϊδαρίου, όπως και υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του 1990. Ανήκε στα ιδρυτικά μέλη της Τ.Ο της Νέας δημοκρατίας στο Χαϊδάρι και διακρινόταν για τη σεμνότητα του και τη φιλανθρωπική του δραστηριότητα.