«Ουγκαγκα μπουμ μπουμ χι,  γκαπα γκουμ μπιρλι γκαγκα, αουγκιγκι αουγκιγκι,  μπαγκαλα γκαουγκα γκα.»

Κανονικά, κάπως έτσι έπρεπε να είναι ο τίτλος του δελτίου τύπου του Δήμου Χαϊδαρίου επειδή βγάζει το ίδιο νόημα, με το τραγούδι του αείμνηστου Χάρυ Κλύν.

Δελτίο τύπου που προφανώς συνέταξε το «σαΐνι» του γραφείου τύπου του Δήμου Χαϊδαρίου, υπογράφοντας και ως γραφείο τύπου. Δηλαδή, βγαίνει εκτός ο Δήμαρχος ο οποίος μπορεί και να μην έχει σχέση επειδή δεν έχει την υπογραφή του και το παίρνει καθαρά επάνω του ο επικεφαλής του γραφείου, άρα και η απάντηση που δίνουμε, απευθύνεται σ' αυτόν. Ένα δελτίο τύπου, που βγάζει εμπάθεια και μένος, τόσο για το «Pitsounicity.gr», όσο και για τον Αποστόλη Θεοφίλη.

Ας απαντήσουμε για την ώρα, στο ένα σκέλος του δελτίου τύπου που αφορά τον Αποστόλη Θεοφίλη, φρεσκάροντας παράλληλα και κάποιες μνήμες από το πρόσφατο παρελθόν.

Αν δεν μας απατά η μνήμη μας, το «σαΐνι», που είναι στο γραφείο τύπου του Δήμου Χαϊδαρίου, ήταν στο αντίστοιχο του Δήμου Αγίων Αναργύρων όταν οδηγήθηκε σε πανωλεθρία χάνοντας τις εκλογές του 2019, ο κατά τα άλλα συμπαθής και αγαπητός Νίκος Σαράντης, από τον «ανύπαρκτο» και ουραγό στις δημοσκοπήσεις, σημερινό Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Σταύρο Τσίρμπα.

Επειδή ζήσαμε από πολύ κοντά (πιο κοντά δεν γίνεται) τον προεκλογικό αγώνα στο Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού, το ίδιο «σαΐνι» που είναι σήμερα στο γραφείο τύπου του Δήμου Χαϊδαρίου, θεωρούσε ανύπαρκτο τον σημερινό ανεξάρτητο Δήμαρχο Σταύρο Τσίρμπα, ότι είναι τέταρτος στις δημοσκοπήσεις, δεν μπαίνει ούτε στον δεύτερο γύρο κλπ, καθησυχάζοντας έτσι τον πρώην Δήμαρχο Νίκο Σαράντη. Οι εκλογές έγιναν, ο αγαπητός Σταύρος πέρασε στο δεύτερο γύρο, νίκησε πανηγυρικά και έγινε ο επόμενος Δήμαρχος.

Το «Pitsounicity.gr» πίστεψε, στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει τον Σταύρο Τσίρμπα και ποτέ δεν πίστεψε τις μπούρδες που έβγαιναν προεκλογικά από το γραφείο τύπου.
 
Μετά την ήττα στους Αγίους Αναργύρους, το «σαΐνι» μετακόμισε στο γραφείο τύπου του Δήμου Χαϊδαρίου, συνεχίζοντας και εκεί τα ίδια λάθη και την ίδια τακτική, παρουσιάζοντας αυτή την φορά, τον Αποστόλη Θεοφίλη, ως επικεφαλής μιας ανύπαρκτης παράταξης και ότι έχει απομείνει ουσιαστικά μόνος του στο Χαϊδάρι κλπ.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα!

«Καρμπόν» λοιπόν η αποτυχημένη τακτική και στρατηγική και στο Χαϊδάρι, ίδια με αυτή που ακολουθήθηκε από το  «σαΐνι» και στους Αγίους Αναργύρους εναντίον του Σταύρου Τσίρμπα.

Μήπως κι αυτό, είναι ανυπόστατο κι ανύπαρκτο; Ήταν, ή δεν ήταν γραφείο τύπου Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού όταν έχασε τις εκλογές ο κ. Σαράντης. Θα πάρουμε απάντηση;

Αυτά για την προσπάθεια υποβάθμισης της παράταξης Θεοφίλη και του ίδιου, από το γραφείο τύπου του Δήμου Χαϊδαρίου.

Τώρα, όσον αφορά για τις «ανύπαρκτες» αποκαλύψεις του «Pitsounicity.gr» και που γίνεται εκτενή αναφορά στο δελτίο τύπου του Δήμου Χαϊδαρίου το οποίο και δημοσιεύσαμε (ΕΔΩ) επιστρέφουμε σύντομα με άλλο δημοσίευμα.

* Η φωτό του τίτλου είναι άσχετη με το θέμα.