Μας εγκαλεί στην τάξη ο Στράτος Καπετανίδης, αυτός ο πολιτικός πολιτικός γίγαντας των 80 σταυρών (τόσους πήρε στις εκλογές) ο οποίος πετάγεται σαν «ραπανάκι», για ένα θέμα που δεν έχει αναφερθεί

ούτε το όνομά του, ούτε κατ υπόνοια,  αλλά ούτε καν έχουμε ασχοληθεί μαζί του και ας είχαμε πολλούς και διάφορους λόγους να το κάνουμε αν θέλαμε...εδώ ταιριάζει η λαϊκή ρήση που λέει  «ξύνεται στη γκλίτσα του τσοπάνη».

Περίεργο όμως, να μας εγκαλεί στη τάξη ένας τύπος που έχει αλλάξει τις παρατάξεις σαν τα πουκάμισα και στον οποίο ποτέ δεν έχουμε αναφερθεί, ενώ ουσιαστικά δεν αφορά την αφεντιά του το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Όσο για την έκφραση «πούλησε» την οποία την έχουμε σε εισαγωγικά επειδή σαφώς και δεν την υιοθετούμε, δεν είναι δική μας (προτιμάμε πιο σκληρές εκφράσεις), αλλά μελών και υποψηφίων της παράταξης, στη οποία ήταν συνυποψήφιος τους ο κ. Καπετανίδης.

Τώρα, αν το «πούλησε» είναι έκφραση που συνιστά συκοφαντική δυσφήμιση... ας ρίξει πρώτα μια ματιά ο αυτόκλητος υπερασπιστής κ. Καπετανίδης στο διαδίκτυο και στη πλούσια επώνυμη πολιτική ειδησεογραφία που υπάρχει με την έκφραση «πούλησε» και μετά ας επικαλεστεί και ας πράξει ότι θέλει.

Και μια και κάνει λόγο ο αγαπητός Στράτος για συκοφαντική δυσφήμιση, επί τι ευκαιρία να ρωτήσουμε και κάτι που θέλαμε να το κάνουμε από καιρό. Αλήθεια, σε τι στάδιο βρίσκεται η δικαστική διαμάχη που έχει με τον επικεφαλής της παράταξης ''Χαϊδάρι ξανά'' Βαγγέλη Ντηνιακό;

Τέλος, εάν επιμένει ο κ. Καπετανίδης να ασχολείται και να μας κατακρίνει για το τι γράφουμε, και κατά την επίσης λαϊκή ρήση (ΕΔΩ) να «Πετιέται σαν η πορδή από το βρακί», δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να το ανοίξουμε περισσότερο το θέμα να μπούμε πιο «βαθειά» και να αναφέρουμε, τι μας έχει πει σε ανύποπτο χρόνο ο ίδιος για τον κ. Ντηνιακό και για το δικαστήριο που έχει μαζί του, αλλά και τι μας έχει πει ο κ. Ντηνιακός για τον κ. Καπετανίδη (για κάποια σκευωρία που πήγε να στηθεί εις βάρος μας), σε σχέση πάντα με το δικαστήριο και...ο νοών νοείτω!

* Η φωτογραφία είναι προϊόν φωτομοντάζ