Δελτίο τύπου

Φαίνεται η διοίκηση Ντηνιακού, δεν παραδειγματίσθηκε από το θλιβερό γεγονός του καλοκαιριού, όταν μια μπασκέτα στη Χίο «σκότωσε» έναν 19χρονο.

Ο λόγος για την τραγική κατάσταση στο ξεχασμένο αθλητικό χώρο στην Ιερά Οδό και Θερμοπυλών, όπου μια μπασκέτα δείχνει και είναι  άκρως επικίνδυνη, όχι μόνο για αυτούς που παίζουν μπάσκετ, αλλά και για αυτούς που συχνάζουν στον συγκεκριμένο χώρο. Το «γηπεδάκι» εκτός ότι είναι επικίνδυνο, είναι πλέον και εστία μικροβίων, καθώς λόγω των χορταριών που υπάρχουν τριγύρω από τον χώρο, κάνουν βόλτες και αρκετά ποντίκια και όχι μόνο...

Ενδεικτικό της αδιαφορίας των υπευθύνων για την ασφάλεια των πολιτών, είναι το γεγονός ότι, το ταμπλό της μπασκέτας έχει σπάσει και τα κομμάτια του κρέμονται απειλητικά, σαν λάμες καρμανιόλας απειλώντας να τραυματίσουν  και στη χειρότερη περίπτωση, να «καρατομήσουν» όποιον βρίσκεται από κάτω, την στιγμή που θα αποκολληθεί κάποιο κομμάτι. 

Ελπίζουμε η  Αντιδήμαρχος Νεολαίας, Αθλητισμού, Παιδικών Σταθμών και Κοινόχρηστων χώρων κα Ελένη Μπέλα, να μην επαναπαύεται ακόμα στις προεκλογικές μακέτες του δημάρχου, να μην αδιαφορήσει και να λύσει το πρόβλημα της μπασκέτας πριν είναι αργά και θρηνήσουμε στο Χαϊδάρι κάποιο αθώο αθλούμενο θύμα. 

Από ότι φαίνεται, λεφτά υπάρχουν για να γίνονται απευθείας αναθέσεις! Ένα μικρό ποσό για την μπασκέτα, που αφορά την ασφάλεια των πολιτών και ειδικά των παιδιών, δεν υπάρχει;

Σάββας Βαρυτιμιάδης

         Επικεφαλής

«ΧΑΪΔΑΡΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ»