Βλέποντας τα ψηφοδέλτια των κ. Ντηνιακού,

Πανόπουλου και Θεοφίλη για ακόμα μία φορά διαπιστώσαμε ότι στεγανά μεταξύ τους δεν υπάρχουν, αφού εύκολα υποψήφιοι και εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι περνάνε από τη μία παράταξη στην άλλη και στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στηρίζουν και τα τρία ψηφοδέλτια. Είδαμε και τους τρεις, προσπαθώντας να εξασφαλίσουν τη στήριξη της ΝΔ, πριν και μετά τις βουλευτικές εκλογές, να τρέχουν πίσω από υποψήφιους βουλευτές και κομματάρχες, καταθέτοντας διαπιστευτήρια και δηλώνοντας παρόντες την επόμενη μέρα στην εφαρμογή της βάρβαρης πολιτικής τους.

Χθες τρέξανε να φωτογραφηθούν με τον εκλεκτό του Μεγάρου Μαξίμου για την Περιφέρεια Αττικής, κ. Χαρδαλιά, βουλευτή και μέχρι πρότινος Υπουργό της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε ότι θέλει «η Περιφέρεια Αττικής να πρωταγωνιστεί στην εθνική προσπάθεια για δωρεάν ποιοτικές υπηρεσίες υγείας». Λες και δεν ήταν ο κος Χαρδαλιάς μέλος της κυβέρνησης την περίοδο της πανδημίας, που στο Αττικό Νοσοκομείο οι διασωληνωμένοι ασθενείς ήταν σε ράντζα στους διαδρόμους. Πραγματικά η κοροϊδία και το θράσος τους δεν έχει όρια.

Θυμήθηκε άραγε κανείς από τους τρεις υποψήφιους δημάρχους Χαϊδαρίου να πει ότι:

- Το Κέντρο Υγείας Χαϊδαρίου ουσιαστικά έχει κατεβάσει ρολά;

- Η υποστελέχωση στο ΑΤΤΙΚΟ νοσοκομείο χτυπάει κόκκινο;

- Το Λοιμωδών παραμένει κλειστό, ενώ η Δυτική Αθήνα υποφέρει από την έλλειψη νοσοκομείων;

Προφανώς και όχι!

 

*Η παραπάνω φωτογραφία δημοσιεύτηκε από την εφημερίδα ''Η πόλη μας'' και είναι από τη χθεσινή επίσκεψη του κ. Χαρδαλιά στο Χαϊδάρι