Συνάδελφοι , Αναταραχή και προβληματισμό έχουν προκαλέσει στους Εργαζόμενους του Δήμου μας οι συνεχιζόμενες, ανούσιες, τιμωρητικές,

ετσιθελικές Μετακινήσεις Υπαλλήλων το τελευταίο διάστημα. Αγνοώντας τα στοιχειώδη, δηλαδή την Νομοθεσία, την Νομιμότητα και την Ηθική για τον καταμερισμό των θέσεων αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις Παραβλέποντας ακόμη και τον ισχύων Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας ΟΕΥ.

Η προσπάθεια διαχωρισμού και κατηγοριοποίησης των Εργαζομένων σε «καλούς και κακούς» αλλά και στους «δικούς μας και τους απέναντι», δεν θα καρποφορήσει και φυσικά δεν θα τους κάνουμε το χατίρι να μας χωρίσουν σε δύο στρατόπεδα. Η πρακτική του «διαίρει και βασίλευε» δεν περνάει σε εμάς!! Γινόμαστε αποδέκτες Παραπόνων, Αγανάκτησης αλλά και Οργής από πολλούς Εργαζόμενους εδώ και αρκετό διάστημα για την Απαξίωση που δέχονται από την Διοίκηση, την Αυταρχική Συμπεριφορά της, αλλά αρκετές φορές και την Απειλητική Στάση της Διοίκησης απέναντι μας προκειμένου να επιτύχει τους σκοπούς και τους στόχους της διαταράσσοντας τις περισσότερες φορές των Εργασιακό μας βίο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι μεγάλη μερίδα Εργαζομένων έχει αιτηθεί μέσω της Κινητικότητας να φύγει από το Δήμο μας.

Η τελευταία απόφαση Δημάρχου για μετακινήσεις Υπαλλήλων ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για εμάς, τους Συνεργάτες σας, όπως μας αποκαλούσατε αλλά δυστυχώς όμως μόνο όταν επρόκειτο για δίκη σας εξυπηρέτηση. Ζητάμε Έκτακτη Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων άμεσα για το συγκεκριμένο Θέμα. Ανοικτή Συνεδρίαση και κάλεσμα των Εργαζομένων για να υπάρξει η παρουσία όλων όσων θίγονται ή έγινε προσπάθεια εκφοβισμού ή φίμωσης τους. Σειρά επαφών και ενημέρωση στους Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων αλλά και όλων των Δημοτικών Συμβούλων και την εισαγωγή του Θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αυτονόητο και επιτακτικό να θεωρηθεί η αποστολή πρόσκλησης από εμάς για Στήριξη στην Ομοσπονδία μας την ΠΟΕ ΟΤΑ που πάντα βρίσκεται στο πλευρό μας . Βέβαιοι για την ανταπόκριση !!!

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ