Για συνωστισμό των υπόπτων περιστατικών με τα γενικά περιστατικά στα νοσοκομείο Αττικόν αλλά και για ράντζα στους διαδρόμους του

νοσοκομείο κάνει λόγο η ΠΟΕΔΗΝ και ζητά από το υπουργείο Υγείας να διορθώσει την κατάσταση «που είναι άκρως επικίνδυνη για την διασπορά του ιού». Υπενθυμίζεται πως στο συγκεκριμένο νοσοκομείο έχουν εντοπιστεί πέντε κρούσματα κορωνοϊού στο υγειονομικό προσωπικό.

Η ανακοίνωση

Στη Γενική ΜΕΘ του ΑΤΤΙΚΟΥ Νοσοκομείου 16 κλινών εμφανίστηκαν πριν μερικές ημέρες 2 συνάδελφοι θετικοί στον κορωνοϊό και ένας διασωληνωμένος ασθενής. Κανονικά οι ασθενείς θα έπρεπε να μεταφερθούν σε άλλη ΜΕΘ Νοσοκομείου της Αττικής προκειμένου να απολυμανθεί ο χώρος. Δεν μεταφέρθηκαν ελλείψη ΜΕΘ. Το προσωπικό της Μονάδας θα έπρεπε να βγει σε καραντίνα. Υποβλήθηκαν μόνο σε τεστ και δούλευαν κανονικά εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού. Λόγω των παραλείψεων και των αποφάσεων της Διοίκησης τα κρούσματα κορωνοϊού σε συναδέλφους έχουν φθάσει πια στους πέντε. Ένας διασωληνωμένος ασθενής. Η ιχνηλάτηση συνεχίζεται. Τώρα η Μονάδα δεν δέχεται εισαγωγές. Δεν είναι δυνατόν να μην λαμβάνονται μέτρα στο ΑΤΤΙΚΟ Νοσοκομείο που είναι Νοσοκομείο αναφοράς στον κορωνοϊό. Τα ύποπτα περιστατικά συνωστίζονται στα ΤΕΠ με τα γενικά περιστατικά. Οι διάδρομοι του Νοσοκομείου είναι γεμάτοι ράντζα. Καλούμε τον Υπουργό Υγείας να επιληφθεί επιτέλους του ζητήματος και να διορθώσει την κατάσταση στο ΑΤΤΙΚΟ Νοσοκομείο που είναι άκρως επικίνδυνη για την διασπορά του ιού.