Την περασμένη Πέμπτη αντιπροσωπεία της παράταξης μας αποτελούμενη από τον δημοτικό σύμβουλο, Γιάννη Αλεξόπουλο και τον Γενικό

Συντονιστή, Αντώνη Δεωνά παρευρέθηκε στην στάση εργασίας του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου με αίτημα την απόσυρση της έφεσης της διοίκησης Ντηνιακού κατά της δικαστικής απόφασης που μονιμοποιεί 9 εργαζομένους της καθαριότητας.

Μια ημέρα πριν, η δημοτική αρχή της διγλωσσίας αποκάλυψε το ύπουλο «παιχνίδι» της έναντι των εργαζομένων υπερψηφίζοντας εισήγηση του Γενικού Γραμματέα κ. Κουτάντου στην Οικονομική Επιτροπή για πρόσληψη 22 ατόμων στις διευθύνσεις καθαριότητας και τεχνικών υπηρεσιών (!).

Τα επιχειρήματα περί μισθολογικού κόστους, υπεράριθμου προσωπικού πήγαν πάλι «περίπατο».

Τα ψέματα Ντηνιακού προς πολίτες και δημοτικούς υπαλλήλους συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Για τον δήμαρχο των «απευθείας αναθέσεων» το είπαμε και το ΞΑΝΑ-ΛΕΜΕ, προέχει η εξυπηρέτηση της προεκλογικής του «πελατείας» και το «χτίσιμο» ενός μηχανισμού ελέγχου εντός των υπηρεσιών του δήμου.

Καμία ουσιαστική δράση και παρέμβαση για τα προβλήματα της πόλης.

Φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αλαζονικό ύφος διοίκησης.

Όμως, ο αυταρχισμός του και η προωθούμενη ιδιωτικοποίηση των δομών του δήμου θα πέσουν στο κενό.

Καλούμε τον δήμαρχο των ψεμάτων να πάρει πίσω την άδικη απόφαση έφεσης και να σταματήσει να «παίζει» εν μέσω πανδημίας με την αγωνία και τις ζωές εννέα ανθρώπων.

Ας συνειδητοποιήσει επιτέλους, ότι το μεροκάματο και οι θέσεις εργασίας δεν έχουν κομματικό χρώμα και παραταξιακή προέλευση αλλά δίνουν καθημερινή πνοή σε οικογένειες και προσφέρουν έργο στο Χαϊδάρι.

Υ.Γ. 1 Η δημοτική αρχή Ντηνιακού για τα γήπεδα τένις κήρυξε «ανένδοτο αγώνα» σηκώνοντας το «λάβαρο» του φτηνού λαϊκισμού και «επιστράτευσε» «τρολς» , «λάσπη» και κρατικοδιαίτους λαϊκιστές αλλά για την διεκδίκηση ενός πολύτιμου περιουσιακού στοιχείου, της προβλήτας 4 των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά αρκέστηκε σε ένα εξώδικο με «άφαντους» τους αντιδημάρχους και τη διοίκηση του..

#Με ΨΕΜΑΤΑ στο ΧαΪδάρι ΞΑΝΑ-ΗΡΘΑΝ#

#Με ΨΕΜΑΤΑ στο Χαϊδάρι ΞΑΝΑ-ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ#

Απόστολος Θεοφίλης,

Δημοτικός Σύμβουλος,

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Το Χαϊδάρι Ψηλά!»