Για άλλη μια φορά η διοίκηση Ντηνιακού προσπαθεί με ψεύδη και παραπληροφόρηση να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα που δημιουργήθηκαν από

την κακοκαιρία «Μήδεια».

Για άλλη μια φορά κατώτερη των περιστάσεων και αντί να αναλογιστεί η Δημοτική Αρχή τι φταίει, προσπαθεί να δικαιολογηθεί για την ανικανότητά της και επιρρίπτει ευθύνες σε όλους...εκτός από αυτήν!

Αναλώνεται στο διαδικτυακό κουτσομπολιό και δεν στρώνεται να κάνει έργο.

Δηλώνουν ότι αποφεύγουν την αυτοπροβολή και τις επικοινωνιακές υπερβολές και πριν τρεις μέρες, φώτισαν το νταμάρι στο Άνω Δάσος για να προβληθεί ο Δήμαρχος, ενώ εμμέσως πλην σαφώς, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Καρατζαφέρης χωρίς ίχνος ντροπής, «φωτογραφίζει» στο facebook τον Δήμαρχο Αιγάλεω για «λαϊκισμό και θορυβώδη επικοινωνία». Αυτό είναι το ευχαριστώ που τους «ξελάσπωσε» και μετρίασε την ανικανότητά τους.

Απών για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος από τα προβλήματα - Πλήρης κατάρρευση!

 Ίλιον, Αιγάλεω, Περιστέρι, Αγία Βαρβάρα, Πετρούπολη και Άγιοι Ανάργυροι - Καματερό, οι Δήμαρχοί τους ήταν από νωρίς στους δρόμους για τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία, εκτός από τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου Βαγγέλη Ντηνιακό που προτίμησε την ασφάλεια και θαλπωρή του γραφείου του.

Το Αττικό και το ΨΝΑ καθαρίστηκαν από τον Δήμο Αιγάλεω (και εδώ πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Γιάννη Γκίκα) αφού ζητήθηκε από τις διοικήσεις των νοσοκομείων και όχι από την Περιφέρεια όπως δηλώνει η διοίκηση του Δήμου Χαϊδαρίου. Επίσης ευχαριστούμε και τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας, που όπως πληροφορήθηκε η παράταξη μας, καθάρισε από τα χιόνια το Δρομοκαΐτειο.

Άλλο ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπαλλήλους του Δήμου, που παρά τις διώξεις που υφίσταντο από τον Δήμαρχο και τον Γενικό Γραμματέα, υπερέβαλαν εαυτούς για να μπορέσει να λειτουργήσει η πόλη.

Το Χαϊδάρι στο έλεος της κακοκαιρίας και του χιονιά εξ αιτίας ανικανότητας και ελλείψει συντονισμού της Δημοτικής Αρχής.

* Αληθεύει ότι οι  διοικήσεις των νοσοκομείων Αττικό και ΨΝΑ πριν το Αιγάλεω ζήτησαν πρώτα την συνδρομή του Δήμου Χαϊδαρίου, αλλά το Χαϊδάρι δήλωσε αδυναμία;

* Αληθεύει ότι το Δρομοκαΐτειο καθαρίστηκε από τα χιόνια, με την συνδρομή του Δήμου Αγίας Βαρβάρας;

* Αληθεύει ότι μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης δεν υπήρχαν ούτε αλυσίδες για τα αυτοκίνητα του Δήμου και εξ αιτίας αυτού, δεν λειτούργησε ούτε η βοήθεια στο σπίτι;

* Αληθεύει ότι ο Δήμος Χαϊδαρίου ξέμεινε νωρίς από αλάτι και απευθύνθηκε στον Δήμο Αιγάλεω για να προμηθευτεί;

Το είπαμε και το ΞΑΝΑ λέμε, Δημοτική Αρχή για, αυτοπροβολή, selfie, troll, λακκούβες και «χαβαλέ»!

#Με ΨΕΜΑΤΑ στο Χαϊδάρι ΞΑΝΑ-ΗΡΘΑΝ#

#Με ΨΕΜΑΤΑ στο Χαϊδάρι ΞΑΝΑ-ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ#

Γραφείο τύπου

Δημοτικής παράταξης «Το Χαϊδάρι Ψηλά!»