Πολλά «λαβράκια» έβγαλε και αυτή η μαγνητοφώνηση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Για παράδειγμα, ιδιαίτερα αποκαλυπτική η Δημοτική Σύμβουλος Χαϊδαρίου Ελευθερία Τοκατλίδη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία έγινε διά τηλεδιάσκεψης.

Δυο από τις ερωτήσεις που έκανε και αφορούσαν τον Αντιδήμαρχο Φώτη Θεοδωρακόπουλο, η μία ήταν για το γνωστό θέμα της απευθείας ανάθεσης που πήρε συγγενικό πρόσωπο του Αντιδημάρχου για να κάνει την διανομή ΤΕΒΑ και η άλλη την παράνομη λειτουργία της δομής ΕΡΕΙΣΜΑ.

Συγκεκριμένα η κ. Τοκατλίδη : «Ήθελα ο κ. Θεοδωρακόπουλος να μου απαντήσει και θα είμαι πολύ σαφής επειδή είπε ότι δεν θέλει να απαντάει σε ασαφής ερωτήσεις. Αληθεύει, ή, αν δεν αληθεύει κύριε Θεοδωρακόπουλε, ο ίδιος ο αδερφός σας ο Γιώργος κάλεσε την εταιρεία ***** μετά την φωτιά που είχατε στις αποθήκες σας και τους ενημέρωσε πλέον ότι θα τιμολογούν στη νέα εταιρεία και ότι αυτός είναι υπεύθυνος της νέας εταιρείας και εννοείται ότι μόνο με αυτόν θα συνομιλούν; Αληθεύει, νάι, ή, όχι;»

Η δεύτερη ερώτηση που αφορούσε την δομή ΕΡΕΙΣΜΑ.

Τοκατλίδη : «Επίσης ένα δεύτερο θέμα που αφορά επίσης τον κύριο Θεοδωρακόπουλο, ως υπηρέτης της νομιμότητας πραγματικά που είστε, νομιμοποιήστε να λειτουργείται , γιατί συνεχώς μας κουνάτε το δάχτυλο ότι όλοι εμείς στο παρελθόν παρανομούσαμε, για αυτό λέω υπηρέτης της νομιμότητας. Λοιπόν, νομιμοποιήστε να λειτουργείτε παράνομα μια δομή και εννοώ για το ΕΡΕΙΣΜΑ για το οποίο έχει σταλεί απόφαση να μην λειτουργεί η συγκεκριμένη δομή, την οποία λειτουργείται καθημερινά. Είναι νόμιμο; Και αν είναι νόμιμο, σε ποιό άρθρο βασίζεται; Αντιλαμβανόμαστε ότι σε κάθε περίπτωση να κάνουμε το παν να εξυπηρετήσουμε τα συγκεκριμένα παιδιά με τις ειδικές ανάγκες αλλά και τους γονείς τους για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα. Όμως από την άλλη προσωπικά πιστεύω και με συγχωρείς που θα το αναφέρω, ότι όταν είσαι Αντιδήμαρχος και δεν πηγαίνεις καθημερινά 5-6-7-8-10 ώρες στο Δημαρχείο και να κάνεις το παν για να προσφέρεις όπως έχεις ορκιστεί και μάλιστα σου έχουν ανατεθεί ευθύνες και στην ουσία είσαι ένας τουρίστας Αντιδήμαρχος, απλά και μόνο για να παίρνεις την αποζημίωση, που η αποζημίωση ορίστηκε για τις υπηρεσίες τις οποίες προσφέρεις προς τους δημότες της πόλης.»

Η κ. Τοκατλίδη αποκάλυψε επίσης ότι : «Ενώ υπάρχει λύση για να λειτουργεί νόμιμα το ΕΡΕΙΣΜΑ, πως να το σκεφτεί αν δεν πατάει το πόδι του στο Δημαρχείο ο κ. Θεοδωρακόπουλος και ενώ προθυμοποιήθηκα να τους προσφέρω την λύση, κανείς δεν δέχτηκε την βοήθεια μου.»

Οι απομαγνητοφωνήσεις συνεχίζονται...