Μια νέα Δημοτική παράταξη έρχεται να ταράξει τα ήδη ταραγμένα «νερά» στο Δήμο Χαϊδαρίου η οποία ακούει στο όνομα "ΧΑΪΔΑΡΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ" με επικεφαλής

τον Σάββα Βαρυτιμιάδη, υπ. Περιφερειακό Σύμβουλο, π. Δημοτικό Σύμβουλο και Αντιδήμαρχο του π. Δημάρχου Κυριάκου Ντηνιακού.  Ακολουθεί η επίσημη κατάθεση (κείμενο και φωτό) στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου όπου και έλαβε και τον σχετικό αριθμό πρωτοκόλλου.

Προς τον δήμο Χαϊδαρίου Γραφείο δημοτικού συμβουλίου Δημοτικές παρατάξεις Θέμα: γνωστοποίηση ίδρυσης δημοτικής παράταξης Κύριε πρόεδρε, Σας γνωστοποιούμε ότι είμαστε μία ανοιχτή ομάδα ελεύθερων κι ενεργών πολιτών κατοίκων της πόλης μας που αποφασίσαμε από κοινού να ενεργοποιηθούμε με κατεύθυνση την παρέμβασή μας στα δημοτικά θέματα του Χαϊδαρίου εξαιτίας των πολλών και νέων προβλημάτων που ταλανίζουν τον δήμο μας. Κίνητρό μας η αγάπη μας για τον τόπο σε συνδυασμό με την συνεχιζόμενη καθοδική πορεία της πόλης μας. Νομίζουμε ότι πλέον δεν δικαιούται κανένας να αδιαφορεί και να σιωπά.  Παρακαλούμε όπως στον προγραμματισμό που κάνετε εκ της θεσμικής σας ιδιότητας να συμπεριλάβετε και την παράταξή μας "ΧΑΪΔΑΡΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ". Κατά συνέπεια παρακαλούμε όπως μας στείλετε τις σχετικές ειδοποιήσεις, τις προσκλήσεις του Δ.Σ. με τις σχετικές εισηγήσεις και να διασφαλίσετε την ελεύθερη δυνατότητά μας να εκφράζουμε τις απόψεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο.

      Ο επικεφαλής

Σάββας Βαρυτιμιάδης