Μεγάλη η ανταπόκριση των μελών, στην σημερινή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και αγιασμού του νέου έτους, στο Α’ ΚΑΠΗ του Δήμου Ασπροπύργου.

Αρχικά, μέλη του Α’ ΚΑΠΗ έψαλλαν τα παραδοσιακά κάλαντα προς τον Δήμαρχο, Ασπροπύργου.

Στην συνέχεια, την τελετή της κοπής της πίτας και του αγιασμού, τέλεσε ο Αιδεσιμολογιώτατος π. Κουφάκης Σταύρος, ο οποίος ευλόγησε τα μέλη του ΚΑΠΗ, τον Δήμαρχο Νικόλαο Ι. Μελετίου, τον Πρόεδρο του ΟΑΦΝΤΗ κ. Κατσαρό Ιωάννη, καθώς και το υπόλοιπο Δημοτικό συμβούλιο, αποδίδοντας τους τις δέουσες ευχές.

Ο Δήμαρχος χαρακτηριστικά δήλωσε: «Εύχομαι σε όλους μια νέα χρονιά γεμάτη υγεία και χαρά. Η νέα διεύθυνση του ΟΑΦΝΤΗ θα κάνει τα πάντα για να εξυπηρετήσει όλο το φάσμα των ηλικιών, τόσο των ηλικιωμένων, όσο και της νεολαίας.» Στη συνέχεια συνεχάρη τη διοίκηση και το προσωπικό, δίνοντας ιδιαίτερες προτροπές και κατευόδια για τον ετήσιο σχεδιασμό του προγράμματος δραστηριοτήτων του ΟΑΦΝΤΗ. «Ό,τι κάνουμε, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε το ίδιο καλά, και ακόμα καλύτερα, και ο δήμος μας θα συνδράμει με κάθε μέσο ως προς αυτόν τον σκοπό».

Σε ομώνυμους τόνους τοποθετήκαν και ο Πρόεδρος του ΟΑΦΝΤΗ , αλλά και ο Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος Β’ ΚΑΠΗ κ. Αντώνης Κοναξής.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής, κ. Λιάκος Ευάγγελος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Αειφόρου Ανάπτυξης/Πράσινης Ενέργειας και Ποιότητας Ζωής, κ. Παπαδόπουλος Αναστάσιος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου, κ. Αβραάμ Κωνσταντινίδης, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Καγιάς Δημήτριος, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Π. και της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Φίλης Γεώργιος, η κ. Πηλιχού Γεωργία, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Νέων Κοινωνικών Δομών και Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και μέλος του Δ.Σ, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη του Δ.Σ. Μυλωνάς Αλέξανδρος και Χατζής Μιχαήλ, καθώς και ο Υπεύθυνος Γ’ ΚΑΠΗ και μέλος του Δ.Σ. κ. Μαλαματάς Ευάγγελος.

Με την παρουσία του επίσης τίμησε την εκδήλωση και ο καρδιολόγος κ. Παπαστάμου Χρήστος, ως εκπρόσωπος του Πολυΐατρικού Διαγνωστικού Κέντρου Ασπροπύργου.

Υπενθυμίζουμε τις ημερομηνίες αντίστοιχων εκδηλώσεων: Β’ Κ.Α.Π.Η. 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 10:30, Γ’ Κ.Α.Π.Η. 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 10:30.