Σήμερα, μετά από μια εποικοδομητική συζήτηση με τον Δήμαρχο, τον κ. Μελετίου, αποφασίσαμε

να αποχωρήσω από τη θέση της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας. Έτσι, θα αφοσιωθώ απερίσπαστη στις προεκλογικές προκλήσεις της παράταξής της οποίας είμαι Επικεφαλής και Υποψήφια Δήμαρχος "Ο Ασπρόπυργος μας ενώνει". Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου όλα αυτά τα χρόνια και μου εμπιστεύθηκε αρχικά την ΚΕΔΑ και έπειτα την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου μας.

Πιστεύω ότι τίμησα την εμπιστοσύνη του, όπως με τίμησε και αυτός με την επιλογή του στο πρόσωπό μου. Ήταν μια απαιτητική Αντιδημαρχία αφού λόγω της πρωτόγνωρης πανδημίας,αλλά και μετά, καθώς έπρεπε να στήσουμε ένα ολόκληρο δίχτυ κοινωνικής αλληλεγγύης. Ελπίζω να ανταποκρίθηκα και στις δικές σας προσδοκίες εξίσου.Κυρίως όμως, θέλω μέσα από την καρδιά μου να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους τους συνεργάτες και εργαζόμενους του Δήμου με τους οποίους είχαμε μια αρμονική και αγαστή συνεργασία όλο αυτό τον καιρό.

Παίρνω μαζί μου όλες τις στιγμές που έζησα μαζί σας, όλα αυτά που καταφέραμε μαζί για τον Ασπρόπυργο και τους κατοίκους του.Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να υπηρετώ με όραμα και σοφία όλα αυτά για τα οποία εργάστηκα από τη θέση της Αντιδημάρχου και εύχομαι με τη δική σας ψήφο και από τη θέση της Δημάρχου. Εις το επανιδείν, λοιπόν!

Ο Ασπρόπυργος Μας Ενώνει