- Επίσημη πρώτη προεκλογική ομιλία του Υφυπουργού Δικαιοσύνης και

υποψήφιου Βουλευτή Δυτικής Αττικής της Ν.Δ., παρουσία πλήθους κόσμου στη Μαγούλα

Παρουσία πλήθους πολιτών, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Απριλίου, στη Μαγούλα, η επίσημη πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του Υφυπουργού Δικαιοσύνης και υποψήφιου Βουλευτή Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργου Κώτσηρα. Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο Δημοτικό Κατάστημα Μαγούλας, ο κ. Κώτσηρας χαρακτήρισε την πολυπληθή παρουσία του κόσμου ως ένα ισχυρό μήνυμα στήριξης προς την κυβέρνηση της Ν.Δ. και προς το πρόσωπο του ιδίου. «Η παρουσία σας, σήμερα εδώ, μου δίνει μεγάλη δύναμη για να συνεχίσουμε αυτή την απαιτητική και δύσκολη προσπάθεια που έχουμε το επόμενο διάστημα», σημείωσε ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Κώτσηρας αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των εκλογών της 21ης Μαΐου, τονίζοντας την ανάγκη να διατηρηθεί η πολιτική σταθερότητα στη χώρα, προκειμένου να αποφευχθούν οι περιπέτειες. «Από τη μία πλευρά έχουμε μία καθαρή επιλογή υπευθυνότητας και σταθερότητας, που προτείνει η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και στην αντίπερα όχθη έχουμε μία θολή επιλογή, που δεν αποσαφηνίζει πώς επιθυμούν να κυβερνηθεί η χώρα», επεσήμανε ο υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Ν.Δ., υπενθυμίζοντας παράλληλα πως η σημερινή Κυβέρνηση αντιμετώπισε με υπευθυνότητα και επιτυχώς μία σειρά μεγάλων κρίσεων.

Ο κ. Κώτσηρας αναφέρθηκε και στα πεπραγμένα για τη Δυτική Αττική, κάνοντας λόγο για μία τετραετή διακυβέρνηση προκλήσεων για την περιοχή. «Η Κυβέρνηση ήταν και παραμένει κοντά στις τοπικές κοινωνίες, συνεργάζεται διαρκώς με τους αυτοδιοικητικούς φορείς, στα μεγάλα και στα μικρά προβλήματα», υπογράμμισε ο υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Ν.Δ. και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Προφανώς χρειάζεται ακόμη περισσότερη προσπάθεια, αλλά είναι δεδομένο πλέον ότι τα σύνθετα ζητήματα της Δυτικής Αττικής αντιμετωπίζονται με τη δέουσα σοβαρότητα». Ο κ. Κώτσηρας μίλησε για συγκεκριμένα έργα και παρεμβάσεις που έγιναν στη Δυτική Αττική, κάνοντας ειδική αναφορά στην ενίσχυση των δομών υγείας της περιοχής (Θριάσιο Νοσοκομείο, Κέντρα Υγείας) καθώς και στα αντιπλημμυρικά έργα στη Μαγούλα, στη δρομολόγηση του έργου αναδάσωσης του λόφου Μαγούλας, καθώς και σε άλλες πρωτοβουλίες που σχετίζονται με την καθημερινότητα των πολιτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης έκανε ειδική μνεία τόσο στην εξυγίανση και επαναλειτουργία των Ναυπηγείων Ελευσίνας, όσο και στο σημαντικό έργο του Εμπορευματικού Κέντρου Θριασίου, υπογραμμίζοντας το αναπτυξιακό και κοινωνικό αποτύπωμα που αφήνουν στη Δυτική Αττική τέτοιου βαθμού κυβερνητικές ενέργειες και παρεμβάσεις. «Αυτή η σημαντική προσπάθεια που έγινε κατά την τρέχουσα κυβερνητική τετραετία, αποτελεί έναν οδηγό για το πώς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω στα σύνθετα προβλήματα των πόλεων, της περιοχής μας, ολόκληρης της Δυτικής Αττικής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κώτσηρας. «Αυτά τα τέσσερα χρόνια προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας, καθημερινά και αδιάλειπτα, με κάθε δυνατό τρόπο. Αισθάνομαι υπερήφανος που είμαι Βουλευτής Δυτικής Αττικής, εκπροσωπώντας την περιοχή μας στη Βουλή, στα κέντρα λήψης αποφάσεων και χωρίς μεγάλα λόγια, αλλά με δουλειά, έργα, ευθύτητα και ειλικρίνεια, θέλω να ενισχύσουμε αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει και να συνεχίσουμε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που ξεκινήσαμε όλοι μαζί το 2019», επεσήμανε καταληκτικά ο κ. Κώτσηρας απευθυνόμενος προς τους συμπολίτες του.