Συνεχίζοντας τα ενεργειακά παραμύθια της Χαλιμάς, η διοίκηση Παππού γνωστοποίησε στους κατοίκους του Δήμου Φυλής ότι η Greenpeace ανακάλυψε

το ενεργειακό «όραμα» του κ. Παππού. Αλήθεια, ποιον κοροϊδεύει; Στη χωματερή των 7.000 τόνων σκουπιδιών την ημέρα και των 2.000.000 τόνων το χρόνο, το μόνο όραμα που δικαιούται να έχει ένας δήμαρχος είναι να κάνει ότι περνά από το χέρι του για να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης. Πράγμα το οποίο ο κ. Παππούς, του «ναι σε όλα» στο ΧΥΤΑ, δεν κάνει.

Το μοναδικό έργο που μπορεί να γίνει, μετά την απομάκρυνση των εγκαταστάσεων διαχείρισης, την απορρύπανση και την αποκατάσταση, είναι ο συγκεκριμένος χώρος να αναπλαστεί σε δάσος, με βάση το άρθρο 24 του Συντάγματος (άπαξ δάσος, εσαεί δάσος).

Έργο που θα πολλαπλασιάσει τα αντισταθμιστικά, θα διασφαλίσει τις θέσεις εργασίας στον ΕΔΣΝΑ και θα εξασφαλίσει εκατοντάδες επιπλέον για τους κατοίκους της περιοχής μας. Αν η Greenpeace θέλει να δείξει ένα πραγματικό πρότυπο στην περιοχή, μπορεί να συμβάλλει ώστε να δοθεί, κατ΄ εξαίρεση, η δυνατότητα στο Δήμο Φυλής να παράγει αιολική ενέργεια σε εκτάσεις εκτός ΧΥΤΑ, καθώς η περιοχή είναι ιδανική. Με τον τρόπο αυτό, οι δημότες Φυλής θα αποκτήσουν, στα αλήθεια, δωρεάν ρεύμα. Είναι η ώρα, οι κάτοικοι των Άνω Λιοσίων, του Ζεφυρίου και της Φυλής να σταματήσουν να κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους.

Να ξεκαθαρίσουν, στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, αν επιθυμούν να συνεχίσουν την κοροϊδία του Χρήστου Παππού και της παρέας του με δήθεν ενεργειακά «οράματα» ή να σταματήσει ο εφιάλτης που ζουν και αναπνέουν. Είναι στο χέρι τους να καταψηφίσουν τη συστηματική προπαγάνδα που ασκείται εδώ και 8 χρόνια, με κύριο σκοπό να μη θυμόμαστε την αλήθεια και την πραγματικότητα. Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ έχει εμπιστοσύνη στους κατοίκους γιατί κρατούν γερά μέσα τους αρχές και αξίες. Τα ψέματα τελείωσαν! Ο κ. Παππούς θα κριθεί με βάση το τι υποσχέθηκε και τι έκανε.

*Ακολουθούν φωτογραφίες όπου φαίνεται σε όλη του την έκταση το ενεργειακό «όραμα» του κ. Παππού στο ΧΥΤΑ