Δελτίο τύπου του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου και π. Αντιδημάρχου Δήμου Φυλής Δημήτρη Καμπόλη.

Μετά τη δημόσια τοποθέτησή μου την Παρασκευή 17 Μαΐου,χθες αργά το βράδυ της Τρίτης (21/5), την ημέρα που γιόρταζε η πόλη μας,

έγινα αποδέκτης άνανδρης επίθεσης, στο χώρο εργασίας μου, με σκοπό την απειλή της ζωής μου. Προφανώς τόσο το έντυπό με τις οικονομικές καταγγελίες προς τον Παππού, όσο και το εξώδικό προς τον κ. Μαυροειδή, Πρόεδρο του μεγαλύτερου Νομικού Πρόσωπου έχουν τρομοκρατήσει τη διοίκηση Παππού και την έχουν κάνει να χάσει τον ύπνο της. Βλέπουμε την απεγνωσμένη προσπάθειά τους να γαντζωθούν από την καρέκλα γιατί αυτή… τους δίνει υπόσταση. Μπορεί ο απερχόμενος Δήμαρχος να δηλώνει δεξιά και αριστερά ότι: «Όποιος φεύγει από το μαντρί τον τρώει ο λύκος» όμως να του δηλώσω ότι δεν ισχύει για μένα αυτή η παροιμία γιατί εγώ είμαι λύκος. Και δεν με πτοούν τέτοιες άνανδρες ενέργειες.

Ο Καμπόλης δεν φοβάται κανέναν.

Παραμένω ΕΔΩ και είμαι:

ΑΠΕΝΑΝΤΙ στους πολιτικούς νάνους που χρησιμοποιούν την εξουσία για να «ψηλώσουν»,

ΔΙΠΛΑ στους δημότες, όπως κάνω τόσα χρόνια,

ΔΙΠΛΑ, όπως υποσχέθηκα, στα παιδιά της νέας παράταξης που στηρίζω και θα παραμείνω μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε αυτήν την πόλη. 

Τέτοιες άνανδρες ενέργειες λίγες ημέρες πριν τις εκλογές δυναμιτίζουν το κλίμα και θα πρέπει οι ηθικοί αυτουργοί τέτοιων ενεργειών να αναλάβουν την ευθύνη τους.

Επαναλαμβάνω προς κάθε αποδέκτη ότι οι συμπεριφορές παραβατικών, άναδρων, υποκινούμενων και τα μπραβιλίκια ΔΕ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ.